"Друга половина березня і травень - найжорсткіший час": Асттролог розповіла, коли закінчиться війна в Україні

Астролог-дослідник Аріна Артурівна поділилася своїм баченням ситуації в Україні. Вона зазначила, що бойові дії закінчаться не раніше літа 2022 року, а після Україну чекатиме велике майбутнє, передають Патріоти України.

"Друга половина березня і травень – це буде найжорстокіший і вибухонебезпечний час. Максимум військових дій. Вони будуть тримати кілька міст у великій напрузі", зазначила астролог. Вона зазначила, що повне припинення війни і звільнення України від російських окупантів можливе тільки у серпні - вересні.

Вона підкреслила, що подальші перспективи країни вельми райдужні. Україну приймуть до Євросоюзу і НАТО. Це трапиться не відразу після війни, але точно станеться. Найважливішим роком для держави стане 2025.

Аріна Артуровна також розповіла про те, що Росію чекає жахлива доля. Економічна криза і безробіття впаде на голови росіян найближчим часом. "У Росії будуть спроби повалення влади. Там вже зараз плетуть клубок інтриг і зради".

На думку астролога вже зараз намагаються знайти винних. І під гарячу руку потрапили міністр оборони Шойгу і "п'ята служба" ФСБ, яка відповідала за підготовку агентури для проросійських бунтів у містах України.

Також Росію чекають розриви міжнародних домовленостей. Це перетворить державу в країну ізгоя із зовнішніми і внутрішніми проблемами, які приведуть Росію до краху.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 травня для всіх знаків зодіаку

неділя, 19 травень 2024, 5:20

Овен . Вам потрібно бути обережними з грошима, адже буде бажання зробити спонтанну покупку. Проте вона не принесе вам користі, а лише втрати. Тому краще заощаджуйте і нікуди не інвестуйте кошти. . Телець . Тельці постійно прораховують всі свої кроки...

Гороскоп на 18-19 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 18 травень 2024, 5:20

Вихідні 18-19 травня можуть бути чудовим часом для відпочинку, розваг та занять, які вам подобаються. Це чудовий час для того, щоб зарядитися енергією на наступний тиждень. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам приплив енергії та бажання зайняти...