Душевний гороскоп: Який у вас характер по місяцю народження

Людей, що народилися під одним і тим же знаком зодіаку, об’єднує спільна доля. Однак не всі знають, що велике значення також має і місяць народження, адже він впливає на риси характеру. Особливо яскраво це проявляється у жінок, передають Патріоти України.

Січень

У цьому місяці народжуються цілеспрямовані пані з жорстким характером. Вони консервативні й амбітні, досить потайливі і напористі. До себе допускають тільки вузьке коло людей.

Лютий

Ці жінки дуже романтичні й чутливі. Не кожен чоловік зможе зрозуміти їх загадкову душу і настрій, який часто змінюється. У них багата уява і здатність до абстрактного мислення. Лютневим дамам потрібен особливий супутник життя, адже вони ніколи не пробачать обману.

Березень

Березневі жінки мають харизму, вони швидко викликають прихильність до себе і їм часто довіряють найпотаємніші секрети. Такі дами закохуються не одразу, але зате на все життя, оскільки за своєю вдачею – однолюби.

Квітень

У цьому місяці народжуються справжні дипломати, які як ніхто інший вміють вести переговори. дин із серйозних недоліків – ревнивий характер. Вони дуже емоційні, тому конфліктів з ними краще уникати. При цьому такі жінки добре знають, що таке насолода і готові зробити будь-якого чоловіка щасливим.

Травень

Травневі жінки народжуються наполегливими і вимогливими до себе. Вони досить привабливі, але володіють складним характером, а тому небезпечні для чоловіків, які в них закохуються. Таких дам цілком можна назвати фатальними, адже роман з ними не забудеться ніколи.

Червень

Ці жінки народжуються дуже цікавими і грайливими особами. Вони як маленькі діти в великому гіпермаркеті іграшок, з ними кожен день – свято. Біда в тому, що вони не завжди «фільтрують» те, що говорять і часом зачіпають почуття інших людей. Стосунки з червневою жінкою можуть стати пасткою самовідданій любові.

Липень

У цьому місяці народжуються незалежні, розумні, привабливі дівчата. Вони недоступні для всіх, в будь-якій ситуації намагаються залишатися ввічливими і не люблять конфліктів. Брехню ці дами не прощають ніколи.

Серпень

Ці жінки самолюбні, але при цьому співчутливі і добрі до решти. Чоловіки втрачають в їх присутності голову, але зав’язати стосунки з ними досить непросто – дуже вже люблять вони загнати свого обранця під каблук. У них гарне почуття гумору, але бійтеся один раз пожартувати над ними – вони абсолютно не сприймають підколи.

Вересень

Головні якості – працьовитість, доброта і дисциплінованість. Ці жінки віддані самі і не прощають зрад. Чоловік на одну ніч – це не їхній варіант. У них високі очікування до свого партнера, і вони вміють бути мстивими.

Жовтень

У цих жінок непохитний характер, але в глибині душі вони дуже емоційні. Це не заважає їм залишатися розумними і розважливими, що допомагає не розорювати свою душу перед кожним. Жовтневі дами проживають гідне життя і викликають до себе багато заздрості.

Листопад

У листопадових жінок прекрасна інтуїція, вони відчувають брехню за версту і їх неможливо обдурити. З ними не буває нудно, адже вони справжній вогонь. Такі дами амбітні і прямолінійні, тому не вимагайте від них відвертості, якщо не готові почути правду.

Грудень

Грудневі жінки відрізняються нетерплячим характером і винахідливістю. Вони часто виходять навіть із скрутного становища переможцями, але головна їх особливість в тому, що вони завжди знають, як підняти настрій своєму чоловікові. У них відкрите серце, але життя не здатне їх поранити.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

А ви це знали? Що означає, коли на годиннику бачиш однакові цифри - 11:11 або 22:22

понеділок, 20 травень 2024, 9:50

Нумерологи вважають, це зовсім не випадковість, а знак, що вам потрібно звернути на щось увагу. Насамперед, тут йдеться про важливу навичку сповільнюватися і помічати те, що може бути помітно не всім. Кожна людина є особливим механізмом, але як і будь-...

"Путін доведе до того, що Росія розпадеться на малі держави": Мольфар, який передбачив велику війну Московії проти України, назвав умови та швидкі терміни її завершення (відео)

понеділок, 20 травень 2024, 9:32

Мольфар Іван Довбуш у 2021 році розповів, що буде з Україною та коли закінчиться війна. Іще до повномасштабного вторгнення він озвучив передбачення щодо майбутньої долі України та росії. «Росія розділиться, путін доведе до того, що вона розпадеться на ...