Дуже легко опускають руки! Астрологиня назвала найпесимістичніші знаки Зодіаку

Від перебування в поганому настрої не застрахований ніхто, але є люди, які з нього практично не виходять, зазначають Патріоти України.

Ці ослики Іа весь час, за словами Володимира Висоцького, перебувають в песимізмі — зітхають з приводу і без, ллють сльози і дивляться на світ з депресивної точки зору. Астрологиня Людмила Булгакова назвала найпесимістичніші знаки зодіаку.

Рак (22.06 – 22.07)

Раки — головні царівни Несміяни зодіакального кола. Так уже влаштовані представники знака, що вони завжди очікують від життя неприємностей і насамперед запитують, що у нас поганого. Таким сприйняттям навколишнього світу вони зобов'язані своїй планеті-управителю, сльозливому, вразливому і недовірливому Місяцю. Змінити їх, змусивши радіти кожному дню і кожній хвилині не можна, зате, знаючи цю особливість представників знака, можна навчитися ладнати з ними, незважаючи ні на що.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Скорпіони легко впадають в депресію, коли їхнє життя починає йти не за тим сценарієм, який вони собі «намалювали». У таких випадках вони починають сумувати, нарікаючи на недосконалість нашого світу, і легко впадаю в нудьгу, а потім і депресію. В такому стані представники знак небезпечні не тільки для себе, але і для оточення — вони цілком у змозі «вкусити» того, хто підвернувся їм під руку, до того ж, часто це бувають зовсім незнайомі — а тому не винніі перед ними — люди.

Риби (19.02 – 20.03)

Риби мають рідкісне уміння самостійно створювати собі різноманітні проблеми. переживаючи якусь дрібницю, накручувати себе, збільшуючи її до розмірів серйозної катастрофи, а потім самі ж довго і виснажливо переживають через неї. До того ж, у такому разі вони можуть перетворити на пекло не тільки власне існування, а й життя всієї своєї родини. Щоправда, енний час після представники знака нарешті починають усвідомлювати, що приводу для страждань немає, і заспокоюються — шкода тільки, що витрачені нервові клітини вже не повернути.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 4 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 4 травень 2024, 5:20

Вихідні стануть чудовим часом для відпочинку після важкого робочого тижня. Це також чудовий час, щоб провести час із сім'єю або друзями. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні стануть часом для Овнів, щоб зосередитися на особистому зростанні. Знайдіть спосіб з...

Зваляться випробування! Травень стане справжнім випробуванням на міцність для цих знаків зодіаку

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:56

Комусь доведеться приймати важкі рішення, хтось пересваряться з близькими, а когось з головою накриє лавина невдач. Втім, переживши цей складний період, вони стануть лише сильнішими, передають Патріоти України. Овен. Гороскоп на травень 2024 обіцяє пре...