Дуже потужні! Названо знаки зодіаку з сильним біополем

Якщо вірити екстрасенсам, аура – чи біополе – є у всіх, але у кожного з нас вона різниться за силою і потужністю, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

В одних вона слабка, а в інших – сильна, і це означає, що їм не страшні багато життєвих неприємностей – передусім пороблення і зурочення – потужна аура їх захистить. Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки зодіаку, яким не можна наврочити.

Скорпіон

Скорпіони володіють потужною аурою від народження: вони, не докладаючи для цього жодних зусиль, виставляють потужний захист, який не можуть подолати навіть люди з дуже зурочливими очима. Навпаки, "віддзеркаливши" від нього, ментальний "напад" може рикошетом вдарити по тому, від кого виходив.

Стрілець

Стрільці, аура яких настільки сильна, що обеззброює будь-яких недоброзичливців, не бояться пороблення і зурочення, оскільки стати їхньою жертвою вони можуть лише в тому разі, якщо захочуть цього самі, а такого, адже вони самі собі не вороги, з ними просто не може статися.

Лев

Леви, як люди широкої душі, схильні робити добро всім без винятку, і позитивна енергія, яка від них виходить, стикаючись з негативною, на яку спираються такі дії, як пороблення і зурочення, нейтралізується, тож завдати шкоди представникам знака практично неможливо.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 25 жовтня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 5:20

Це 23 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. 25 жовтня обіцяє бути цікавим днем для всіх знаків зодіаку. Це сприятливий день для професійних досягнень і вирішення складних завдань. Також слід не забувати про відпочино...

"У цій війні весь світ братиме участь": Астролог здивував прогнозом щодо завершення війни в Україні

четвер, 24 жовтень 2024, 22:40

Астролог Володимир Бадіян вважає, що війна Росії закінчиться перемогою України. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Мій світ", передають Патріоти України. Астролог зазначив, що він був переконаний, що війна повинна була закінчитись ще у березні...