Дуже смачно і просто! Лінивий рецепт піци з хліба з будь-якою начинкою - сподобається всім

Після новорічних свят готувати щось складне не хочеться. Тому в хід йдуть різні "ледачі" рецепти, у тому числі - піца з черствого хліба, зазначають Патріоти України.

Рецепт піци з хліба

Інгредієнти:

  • Хліб - 250 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Майонез – 3 ст.л.
  • Вода/молоко
  • Улюблені приправи та сіль за смаком
  • Начинка за смаком

Приготування:

Замочіть хліб у воді чи молоці. Коли він розм'якне, трохи відіжміть хліб і відправте в блендер з яйцями, спеціями та майонезом. Збийте тісто до однорідної суміші.

Викладіть масу на деко та запікайте до рум'яності.

Дістаньте деко, викладіть на тісто томатну пасту і начинку, посипте сиром і поверніть у духовку до готовності начинки. Смачного!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 8 травня для всіх знаків зодіаку

середа, 8 травень 2024, 5:20

8 травня 2024 - це перший день місячного календаря. Новий Місяць перебуває у знаку зодіаку Телець. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх ...

Гороскоп на 7 травня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 7 травень 2024, 5:20

29 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Телець. Цей день може мати різноманітні впливи на кожен знак зодіаку, залежно від конкретних обставин та особистих характеристик. . Овен (21.03-19.04) . Ваша енергія буде спрямов...