Два найсильніших дні в році: Як правильно загадати бажання 14-15 жовтня

Кілька разів на рік бувають дуже хороші дні для різного роду починань. Але в кожному році є два абсолютно особливих, чарівні дні, тому що вони підходять для всіх видів починань і всі справи, думки, бажання, вчинені в ці дні дають свої плоди в майбутньому. Віджаядашамі — одні з найсильніших днів в році. У 2021 році це свято — 14-15 жовтня, повідомляють Патріоти України.

Віджаядашамі: що це таке

Віджаядашамі — індуїстський фестиваль, який символізує перемогу добра над злом і широко святкується індуїстами в Індії і за її межами. У Непалі — це найбільше свято року, який відзначають послідовники різних релігій.

Віджаядашамі святкується восени, на десятий день світлої половини місяця ашвіна за індуїстським календарем. В цей день святкується перемога Рами над демонічним правителем Ланки Раваной і перемога Шакті над демоном Махішасурою. Віджаядашамі — це також десятий день Наваратрі. У цей час настає період збору врожаю і індуїсти поклоняються богині-матері Дурзі, просячи її благословень на новий урожай.

Наваратрі — це свято шанування Богині в різних її проявах. Трьом формам Божественної Матері поклоняються протягом цього дев'ятиденного святкування. Перші три дні присвячені богині Дурзі, другі три — богині Лакшмі, а останні три дні — богині Сарасваті. Дурга дарує фізичну силу, Лакшмі — матеріальне процвітання, а Сарасваті — мирське і духовне знання.

Віджаядашамі: що потрібно зробити

  • Ці чудові дні ідеальні для оформлення своїх життєвих цілей на папері. Насіння благих намірів обов'язково виростуть в родючому ґрунті. На одному або декількох аркушах паперу потрібно написати від руки конкретні цілі на пів року, рік, 5, 10 років і все життя. Практика показує, що за один присід розібратися з життєвими цілями складно, тому варто поміркувати про них заздалегідь і підготувати чернетки.
  • Молитва або медитація, виконана від чистого серця, допоможе отримати бажане.
  • Також потрібно відвідати храм.
  • Можна декорувати будинок червоними трояндами, стиглими фруктами, солодкими ласощами.
  • У цей день дуже здорово загадувати бажання і починати нові справи. Крім того, в цей день жіночі енергії досягають піку — ідеальний час для жіночих практики і розвитку жіночих якостей.
  • Моліться Божественної Матері в тій культурі, яка Вам близька.
  • Можна починати аскези.
  • Добре відмовитися ще шкідливих звичок.
  • Цей день добре провести на природі, потрібно виїхати на природу для медитації або прогулятися в парку.
  • Добре робити пожертвування.
  • Результати від відвідування святих місць, паломництва, читання священних писань і т.ін. посилюються багаторазово в цей день.
  • У цей день сприятливо почати нове навчання і підвищення своєї кваліфікації.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...