Два знаки зодіаку цього дня можуть отримати усе, чого забажають: Гороскоп на 27 грудня

27 грудня не переймайтеся, якщо не встигатимете кудись. Зірки утримуватимуть вас від непотрібних зустрічей і переговорів. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Відкриття чогось нового не бажано планувати на цей день, – говорить астрологиня. – Не поспішайте більшість справ переробити до обіду. Можливо, доведеться змінювати плани у другій половині дня. Вечір вівторка буде ефективніший. Покладайтеся на інтуїцію. Логіка підводитиме. Відмовляйтеся від справ, до яких не лежить серце. Близнюки та Скорпіони цього дня отримають усе, чого забажають. Складно буде працюватися з текстами й документацією. Підводитиме пам'ять. Частіше робіть перерви на відпочинок. Не сідайте за вишивання чи складання пазлів при свічці. Дайте очам відпочити. Увечері займіться оздоровчими процедурами. Особливо корисна буде ванна перед сном".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Великих сподівань не покладайте на цей день. Фінансові партнери змінюватимуть умови співробітництва. Вдаліший буде вечір. Не розраховуйте на великодушність партнерів. Вони будуть схильні до жорстких висловлювань і дій.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Очікується покращення матеріального забезпечення. Дозвольте собі позапланові витрати. Відправлятися за обновами не час. Куплені речі не носитимуться. Подолайте сором'язливість. Можете відверто висловлювати почуття. Від подій цього дня залежатиме найближче майбутнє.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Збільшується відтік коштів. Шукайте додаткові джерела заробітку. Йдіть на поступки, щоб налагодити стосунки з милими. Сплануйте робочий день так, щоб більше часу присвятити дітям. Вони потребують максимум вашої уваги під час канікул.

Рак (22 червня – 22 липня)

Виявляйте наполегливість у принципових питаннях. Поступайтеся там, де це можливо. Намагайтеся доводити розпочаті справи до кінця. Дослухайтеся до порад досвідчених людей. Невдалий час для проведення експериментів та пошуку пари.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Чекайте на прибуток. Не відмовляйтеся і від підробітку. Буде можливість покращити матеріальне становище. Пари зі стажем переживатимуть новий приплив взаємних почуттів. Знижується ефективність дії лікарських препаратів. Не збільшуйте дозування.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не дозволяйте сумнівам брати гору. Не налягайте на їжу. Заїдати проблеми – не вихід. Згодом доведеться боротися із зайвою вагою. Поділіться з коханими планами на майбутнє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що чекає на Україну 2023 року: як переживемо зиму, чому подорожчає нерухомість і коли в нації з'явиться новий лідер

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Марно очікувати на серйозні фінансові надходження. Це день збитків. Не ризикуйте заощадженнями. Зміна погодних умов псуватиме настрій і самопочуття. Хотітиметься сонця і тепла. Пийте вітаміни.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Бракуватиме впевненості в завтрашньому дні. Головне – не розгубитися і приступити до справ на світанку. Що більше встигнете в останні дні року, то краще підуть справи в січні.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Уникайте азарту. Гральні автомати й лотереї можуть спустошити кишеню. Рідні не залишать вас сам на сам із проблемами. Цінуйте людей, які люблять вас за будь-яких обставин. Здолати безсоння допоможе вечірня прогулянка.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Стережіться людей, які хочуть завоювати довіру. Будьте великодушні до дітей і коханих. Використовуйте будь-яку можливість їм допомогти. Не затягуйте з лікуванням гаймориту й риніту.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Бажання більше заробити обернеться не на вашу користь. Оформлення документів і придбання нерухомості відкладіть на другу половину тижня. Шокуватимуть плітки. Не піддавайтеся паніці. Ремонт відкладіть. Кохані вимагатимуть більше уваги. Бракуватиме часу на романтику. Не час шукати партнерам заміну.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Постійно перебуватимете у стані тривоги. Вас ігноруватимуть і підставлятимуть. Ні на кого буде покластися. Керівництво може винести догану без належної на це причини. Несправедливість ображатиме. Візьміть відпустку плануйте наступний рік.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце так фарт! Названо знаки зодіаку, яким казково пощастить у травні

понеділок, 6 травень 2024, 14:57

Весь травень в цілому стане місяцем справжнього прориву для кількох представників зодіакального кола, передають Патріоти України. Лев. Прагнучи до успіху та слави, ви ніколи не забуваєте про ближніх. Від природи ви дуже добрі та завжди з ентузіазмом до...

Буде катастрофа: Переможниця "Битви екстрасенсів" передбачила "страшні події" у Росії

неділя, 5 травень 2024, 9:29

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила "страшні події" у Росії. Вона зазначила, що Кремль влаштує всередині РФ геноцид. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Яну Пасинкову її читачі запи...