Двічі в одну річку? Астрологи розповіли, до яких знаків Зодіаку найближчим часом повернуться колишні

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яких доля найближчим часом поставить перед вибором - прощати колишнього коханого чи ні, передають Патріоти України. Подумайте, чи можете ви двічі увійти в одну річку?

Овен

Ваш колишній може з'явитися, удавши, що він випадково вам подзвонив. Але вам не варто вірити словам "Я помилився номером" або "Просто хотів дізнатися, як у тебе справи". Знайте, все це не випадково. Він сумував за вами, а тепер хоче налагодити ваші стосунки. Висока ймовірність того, що ваше примирення переросте в серйозні відносини.

Близнюки

Якщо ви досі не можете забути якусь людину, то приготуйтеся... він з'явиться! Але, щоб налагодити з ним стосунки, вам потрібно переосмислити все, що між вами було. Зробіть висновки, щоб більше не допускати помилок, які можуть знову зруйнувати вашу любов. Якщо ви проведете роботу над собою, то є шанс, що ваші серця знову возз'єднаються і тепер назавжди.

Рак

Ракам надається можливість або виправити своє минуле, або піти назустріч чомусь новому. Якщо ви не можете жити без людини зі свого минулого, тоді вам варто бути більш дипломатичними, щоб налагодити з ним стосунки. Але якщо ж ви остаточно вирішили, що двічі в одну річку не увійдеш, то вам варто відпустити все, що було раніше. І тоді у вас з'явиться шанс на щасливе майбутнє з новим коханим.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...