Дзеркальна дата 05.05 принесе багато щастя і відкриє таємні знання: Астролог порадила, що необхідно зробити в цей день

5 травня 2021 року – це день щастя. Особлива дзеркальна дата обіцяє також позитивні зміни, повідомляють Патріоти України.

У цей день добре будувати плани подорожей і максимально їх використовувати. Також 05.05 психологиня-нумерологиня Лариса Браницька порадила зайнятися зовнішніми перетвореннями і гардеробом.

"П'ятірок аж чотири. Це стабільне число, як стілець на чотирьох ніжках, і воно не тільки символ інтуїції, шостого почуття. У цей день можна чути своїх янголів-хранителів, задавати питання і відкрити в собі здібності яснознання. Коли раптом звідкись приходять відповіді на питання. Досить прислухатися", – розповіла експертка.

За словами Браницької, число п'ять це також краса, тому 5 травня – вдалий день для будь-якої творчої роботи, змін в житті і кардинальної зміни іміджу. Добре поміняти зачіску, її колір і оновити гардероб. Важливо в цих питаннях слідувати за своєю інтуїцією.

"Цифра п'ять – також число творчої сили. В цей день дуже потужна і стабільна енергетика. У даті 05.05.2021 є дві одиниці. Тому потрібно максимально використовувати свої лідерські якості. Цей день також характеризує посил до заробляння грошей, можна реалізувати проект, який довгий час був на стопі", – зазначила нумерологиня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це стосується не тільки Харківщини": Екстрасенс попередив про ймовірні обстріли України

четвер, 28 березень 2024, 17:59

Таролог, чорний маг та екстрасенс Віктор Литовський вважає, що окупанти і далі обстрілюватимуть Україну. Водночас він пророкує потрясіння і у державі-агресорці. Про це він сказав на ютуб-каналі "Передбачення", передають Патріоти України. "Ворог нама...

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...