Дзеркальна дата 7 липня володіє особливою силою: Як загадати бажання, щоб воно здійснилося

7.07.2021 відзначається "дзеркальна дата", яка має особливу силу. Нумерологи вважають, що цей день має потужну енергетику і відкриває "ворота долі". Події, що відбуваються в дзеркальну дату, вважаються доленосними. Нумерологи запевняють: все, що трапиться з вами сьогодні, має вищий сенс, передають Патріоти України.

7 липня - що обов'язково потрібно зробити

За твердженнями астрологів, в цей день розкривається творче начало людини. 7 липня варто зайнятися творчим хобі, закінчити проект або вивчити щось нове. Отримані знання неодмінно стануть в пригоді в майбутньому.

7 липня також вважається сильним батьківським днем. Сходіть в гості до батьків або проведіть вечір разом зі своїми дітьми. Щоб позбутися від недоліків у своїй методиці виховання, потрібно виписати на листок те, що вас турбує. Увечері листок потрібно спалити в полум'ї свічки.

За словами астрологів, в цей день Всесвіт приймає наше бажання і втілює його в життя. Бажання має бути щирим і здійсненним. Детально уявіть, чого б ви хотіли досягти. Розпишіть на листку покрокові дії, які допоможуть вам виконати задумане. Листок потрібно спалити в полум'ї свічки, а попіл розвіяти над водоймою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...