Екстрасенс назвала терміни, коли охоплена війною Україна буде тріумфувати

Одна з найсильніших екстрасенсів України Рубіна Цибульська дала прогноз для України в 2022 році за місяцями. Своїми прогнозами вона поділилася на своєму YouTube-каналі, передають Патріоти України.

Травень - що чекає на Україну до кінця п'ятого місяця

Буде підписання важливих документів за участю іноземних осіб, каже екстрасенс. Також очікується ухвалення закону про якесь обмеження, важливе для українців. Люди будуть повертатися додому, в травні проявляться результати важкої боротьби в квітні. "Карти показують зміцнення воїнів. Зміцнення і захист звільнених територій. Отруєння повітря і задуха", - каже Цибульська.

Червень - безлад і хаос

"Дороги, багато доріг. Люди повертаються додому. Також карти показують агресію людей всередині країни, всередині міст, безлад, хаос. Чоловік з мечем - він головний, і таких багато. Розгубленість, страх", - розповіла астроексперт.

У середині червня, за словами Рубіни, очікується підписання важливих документів, будуть переговори, обмін. Будуть напади на окремі ділянки країни. В Україну продовжить надходити допомога. Також червень стане місяцем відновлення територій.

Липень - Україна тріумфуватиме

Україна радітиме у зв'язку з втратою влади ворогом, щури тікають з потопаючого корабля. "Але "чорний король" знову готується до нападу, тримає в руках як ультиматум свій меч", - пояснює Цибульська. Знову будуть напружені зустрічі делегацій, але їхні рішення дадуть хороший результат у майбутньому для України.

Серпень - згуртованість людей

Багато хто вже не повернеться додому, проте потік тих, хто повертатиметься, не припиняється. Карти показують згуртованість людей, засновану на злості, відчаї та біді, яка спрямована на відновлення територій. Хтось буде в пошуках роботи. Багато людей будуть переміщатися з одного місця в інші всередині країни. Нація зміцнить свої родові корені. "Саме на цей місяць випадає та енергія, яка в майбутньому над країною утворює купол захисту", - говорить екстрасенс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 березня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 19 березень 2024, 5:20

Десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Рак. 19 березня важливо звернути увагу на внутрішні процеси та особистий розвиток. Овен (21.03-19.04) . Завтра для Овнів може виникнути ситуація, яка вимагатиме від них в...

Росії запропонують "плюшку": Тарологиня дала прогноз по завершенню війни в Україні

понеділок, 18 березень 2024, 11:55

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, що санкції проти Росії можуть бути послаблені в обмін на закінчення війни в Україні. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Яна Пасинкова наголосил...