Екстрасенси назвали найнебезпечніші міста України - очікуються масовані обстріли

В Україні не припиняється масовані обстріли з боку російських окупантів. Екстрасенси назвали найнебезпечніші міста, із яких потрібно якнайшвидше евакуюватися, передають Патріоти України.

Шаманка Сейраш повідомила, що рашисти у лютому обстрілюватимуть території, на які претендують з 2014 року. Міста Луганськ та Донецьк, а також вся територія Криму виявляться найнебезпечнішими.

"Окупантам потрібна вагома перемога для громадян їхньої ж країни, а це Донецьк, Луганськ та головне - не втратити Крим. Вони обдурюватимуть, маніпулюватимуть і робитимуть інші речі, щоб дозахоплювати старі окуповані території та видати це за свою велику перемогу", - пояснила езотерик.

За словами Сейраш, цього місяця загарбники посилять вогонь по прикордонних територіях. Це Харківська, Запорізька та Сумська області. При цьому ясновидець не прогнозує нових наступів – лише локальні атаки

Таролог Роман Шептицький заявив, що до кінця поточного тижня особливо небезпечними регіонами, де очікуються ракетні атаки, будуть Київська, Вінницька, Житомирська, Полтавська, Дніпропетровська, Тернопільська, Чернівецька та Львівська області. Неспокійними залишаються Запоріжжя, Херсон, Миколаїв та Одеса.

Екстрасенс закликав місцевих жителів бути максимально обережними. Астролог Влад Росс не відкидає, що активні бойові дії можуть закінчитися вже у лютому 2023 року. Російський диктатор може заявити, що цілі "спецоперації" виконані, бо розуміє – війну йому не виграти. Але можливий інший варіант розвитку подій.

"Якщо він абсолютно божевільний, то в лютому в черговий раз почне наступати на Україну", - зазначив Росс. Він вважає, що цього місяця для України складеться сприятлива ситуація для постачання зброї та технік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Початок капітуляції армії РФ": Астролог назвав подію, яка ознаменує закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:28

Астролог Влад Росс вважає, що від другої половини квітня Україна почує про добрі новини стосовно західної допомоги. Він також переконаний, що до кінця 2024 року наші Сили оборони звільнять окупований Росією Крим. Про це він сказав у коментарі ютуб-кан...

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...