Енергія битиме через край: Гороскоп на 10 листопада для всіх знаків Зодіаку

День, коли кожна людина може почуватися благородною та добросердою. Щоб стати таким, необхідно здійснювати відповідні вчинки: робити тільки добро (зроблене в цей час зло неодмінно повернеться бумерангом), нікого не засуджувати і не обдурювати, виступати на боці справедливості та приходити на допомогу тим, хто цього потребує. Загадане цього дня бажання обов'язково здійсниться, передають Патріоти України.

Овен (21.03 – 20.04)

Сила слів, сказаних у цей час, буде настільки велика, що вони, будучи сказаними, практично одразу матеріалізуються: варто скористатися цим, промовивши вголос заповітне бажання.

Телець (21.04 – 21.05)

Необхідно тримати під контролем емоції: давши їм можливість вирватися назовні, ви вже не зможете зупинити потік негативу, якого зазнаєте від оточення, а це може бути небезпечним.

Близнята (22.05 – 21.06)

Тим, хто хоче просунутися кар'єрними сходами, саме сьогодні необхідно показати безпосередньому начальству, на що ви здатні, інакше заповітна посада "відпливе" до когось іншого.

Рак (22.06 – 22.07)

Яким би продуктивним у професійному плані не був сьогоднішній день, вечір необхідно присвятити відпочинку – точніше, зустрічі з друзями чи родичами, тут кожен сам може вибирати компанію самостійно.

Лев (23.07 – 21.08)

Найбільш успішно день мине у тих, хто заздалегідь розпланує його і твердо дотримуватиметься плану, а інакше можна буде "потонути" в кількості справ, до того ж не найбільш потрібних і важливих.

Діва (22.08 – 23.09)

День сприятливий для розмов із начальством, особливо якщо ваша мета – натякнути на збільшення заробітної плати, яку ви, працюючи за двох, давно заслужили, тож не варто бути скромним.

Терези (24.09 – 23.10)

Робота над будь-яким – навіть дуже складним – проєктом буде просуватися дуже легко, варто скористатися цією властивістю сьогоднішнього дня і зайнятися справою, до якої ви раніше не могли підійти.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Не варто піддаватися спокусі уїдливо пожартувати з когось із оточення: швидше за все, людина не тільки не оцінить ваше почуття гумору, але й затаїть на вас серйозну образу.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Ідеї, які ви генеруватимете сьогодні, виявляться на диво продуктивними, тому вкрай важливо донести їх до безпосереднього начальства – воно обов'язково оцінить ваші раціоналізаторські здібності.

Козоріг (22.12 – 20.01)

День, коли не можна нікому бажати зла, – ні на словах, ні в думках, навіть якщо людина, на адресу якої ви вирішите її спрямувати, серйозно образила або зачепила вас: пообіцяйте їй добра – і ви здивуєтеся результату.

Водолій (21.01 – 18.02)

Енергію, яка сьогодні буде – в буквальному значенні цього слова – бити через край, необхідно спрямувати у "мирне русло": на вирішення важливих професійних та побутових питань.

Риби (19.02 – 20.03)

День необхідно провести на хвилі позитивних емоцій, основою для яких стане гарний настрій, який супроводжуватиме вас від самого ранку – намагайтеся не зраджувати його.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Початок капітуляції армії РФ": Астролог назвав подію, яка ознаменує закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:28

Астролог Влад Росс вважає, що від другої половини квітня Україна почує про добрі новини стосовно західної допомоги. Він також переконаний, що до кінця 2024 року наші Сили оборони звільнять окупований Росією Крим. Про це він сказав у коментарі ютуб-кан...

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...