"Евакуація. Я бачу активну евакуацію, люди тікають": Мольфар назвав область, яка під загрозою

З прикордонних зон Сумської області варто евакуюватися найближчим часом. Про це попередив мольфар Макс Гордєєв, передають Патріоти України.

З його слів, Сумська область і далі страждатиме від "Шахедів", ракет та іншої зброї Російської Федерації. Також він зазначив, що цей регіон "здали", тому найближчим часом там буде серйозна небезпека. "Евакуація. Я бачу активну евакуацію, люди тікають. Це про що говорить - позитиву немає", - уточнив мольфар.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"путін доведе до того, що росія розпадеться на малі держави: Мольфар, який передбачив велику війну Московії проти України, назвав умови та швидкі терміни її завершення (відео)

понеділок, 20 травень 2024, 9:32

Мольфар Іван Довбуш у 2021 році розповів, що буде з Україною та коли закінчиться війна. Іще до повномасштабного вторгнення він озвучив передбачення щодо майбутньої долі України та росії. «Росія розділиться, путін доведе до того, що вона розпадеться на ...

Буде "переворот"! Повня у травні кардинально змінить життя шести знаків зодіаку

понеділок, 20 травень 2024, 6:56

Після повного місяця у квітні, починаючи з середини травня, Місяць набиратиме своєї сили, поки не настане енергетично потужна фаза повного місяця. Супутник здаватиметься круглим і яскравим напередодні і наступного дня після повної фази - у цей період м...