Фантастика! На ці три знаки Зодіаку чекає фінансовий успіх у жовтні 2021, Глоба назвав обраних

Гороскоп на жовтень 2021 від відомого астролога Павла Глоби розповість про головних улюбленців Фортуни. Представникам цих трьох знаків Зодіаку особливо сильно буде щастити у фінансовій, діловій сфері і в будь-яких справах, що стосуються матеріального. Про це пише Kleo, зазначають Патріоти України.

Овен

Павло Глоба назвав Овна одним з головних везунчиків жовтня. Астролог радить представникам знака зайнятися відкладеними справами, присвятити вільний час навчанню, саморозвитку, що в майбутньому принесе фінансовий успіх. А ось в особистих стосунках можуть бути розлади - зберігайте дипломатичність і не роздувайте конфлікти.

Телець

Для Тельця у жовтні настануть вкрай вдалі часи. Щастити їм буде не тільки з фінансами, але і в будь-яких починаннях. Павло Глоба впевнений, за що б ви не взялися, успіх буде з вами. А ось на необдуманий ризик йти не варто, це може призвести до небажаних наслідків і збитків.

Терези

Павло Глоба говорить, що в жовтні 2021 року Терезам вдасться налагодити фінансове становище за рахунок підробітків і виконання додаткових завдань. Тому не втрачайте можливість і вигідні пропозиції. В особистому житті удачі чекати не варто - вірогідні конфлікти і розставання.

Сприятливі і несприятливі дні в жовтні 2021

4, 8, 11, 12, 17, 21 і 29 жовтня - вдалі дні для вирішення складних питань. 2, 5, 6, 9, 14, 20, 23 і 28 жовтня - уникайте прийняття важливих рішень, особливо це стосується питань здоров'я і великих фінансових операцій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...

Гороскоп на 26 липня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 липень 2024, 5:20

Це 21 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Овен. День буде наповнений енергією та оптимізмом. Використовуйте цей час для завершення важливих справ і проектів. Також слід приділити час близьким вам людям. . Овен (21.03-1...