Фантастика! На ці три знаки Зодіаку чекає фінансовий успіх у жовтні 2021, Глоба назвав обраних

Гороскоп на жовтень 2021 від відомого астролога Павла Глоби розповість про головних улюбленців Фортуни. Представникам цих трьох знаків Зодіаку особливо сильно буде щастити у фінансовій, діловій сфері і в будь-яких справах, що стосуються матеріального. Про це пише Kleo, зазначають Патріоти України.

Овен

Павло Глоба назвав Овна одним з головних везунчиків жовтня. Астролог радить представникам знака зайнятися відкладеними справами, присвятити вільний час навчанню, саморозвитку, що в майбутньому принесе фінансовий успіх. А ось в особистих стосунках можуть бути розлади - зберігайте дипломатичність і не роздувайте конфлікти.

Телець

Для Тельця у жовтні настануть вкрай вдалі часи. Щастити їм буде не тільки з фінансами, але і в будь-яких починаннях. Павло Глоба впевнений, за що б ви не взялися, успіх буде з вами. А ось на необдуманий ризик йти не варто, це може призвести до небажаних наслідків і збитків.

Терези

Павло Глоба говорить, що в жовтні 2021 року Терезам вдасться налагодити фінансове становище за рахунок підробітків і виконання додаткових завдань. Тому не втрачайте можливість і вигідні пропозиції. В особистому житті удачі чекати не варто - вірогідні конфлікти і розставання.

Сприятливі і несприятливі дні в жовтні 2021

4, 8, 11, 12, 17, 21 і 29 жовтня - вдалі дні для вирішення складних питань. 2, 5, 6, 9, 14, 20, 23 і 28 жовтня - уникайте прийняття важливих рішень, особливо це стосується питань здоров'я і великих фінансових операцій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...