Фантастика! Ретроградний Уран кардинально змінить життя цих знаків Зодіаку: обраних тільки троє!

Гороскоп 2021 розповість про час Ретроградного Урану, який триватиме з 16 серпня по 21 січня 2022 року. Для деяких знаків Зодіаку цей час стане особливим, оскільки їх чекають важливі життєві зміни. Які саме - розповіли астрологи, пише slovofraza, передають Патріоти України.

Рак

Позбавтеся від усього старого, щоб цей час допоміг внести у ваше життя позитивні зміни. В першу чергу це стосується речей, які Вас оточують: старий одяг, меблі, зламана техніка, що роками чекає ремонту. І нарешті відмовтеся від спілкування з токсичними людьми - вони вносять у ваше життя лише напругу і негатив.

Лев

Левам такий стан планети зможе подарувати внутрішню свободу і змінити обстановку. Астрологи радять вам перестати думати занадто багато про роботу і справи і спробувати розкритися в якійсь іншій сфері життя.

Козеріг

Життєві принципи Козерогів період Ретроградного урану зможуть помінятися, причому самим раптовим чином. Це може бути осяяння, що зійшло в процесі роботи або відпочинку, або слова якогось письменника, фраза з фільму. Головне - не противтеся процесу перебудови!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...