Фінансовий гороскоп на тиждень: Астрологи розповіли, на кого зі знаків Зодіаку чекає прибуток 3-9 травня

Фінанси відіграють важливу - а для когось і першорядну - роль у житті кожного з нас: добре, коли їх багато, і дуже погано, коли їх мало, і тут день на день не припадає, передають Патріоти України.

На кого чекає фінансовий успіх цього тижня — від 3 до 9 травня?
Овен (21.03 — 20.04)
Фінансовий гороскоп для Овнів на тиждень
Не варто ухвалювати важливі рішення, що мають безпосередній стосунок до фінансів, під впливом емоцій: вони затуманять не тільки розум, але і інтуїцію, тому продиктовані нею дії в результаті — з великою часткою ймовірності — виявляться помилковими і призведуть до серйозних і прикрих збитків.
Телець (21.04 — 21.05)
Фінансовий гороскоп для Тельців на тиждень
Хороший прибуток може принести розпочата в цей час кар'єра вчителя, викладача або тренера: ділячись з іншими своїми знаннями, вміннями і навичками, вдасться заробити спочатку авторитет, а потім і завидну репутацію в професійних колах, що дуже швидко позначиться на фінансовому стані.
Близнят (22.05 — 21.06)
Фінансовий гороскоп для Близнят на тиждень
До можливої в цей час пропозиції добре заробити, особливо якщо — о, диво! — для цього нічого не потрібно буде робити, необхідно поставитися з обережністю: піддавшись на вмовляння, легко втратити пильність і стати жертвою шахраїв, а така мета навряд чи влаштує представників цього практичного знака.

Рак (22.06 — 22.07)

Фінансовий гороскоп для Раків на тиждень
Протягом тижня важливо діяти відповідно з усім відомим принципом "більше справи, менше слів": представникам знака треба працювати, не поширюючись про свої плани — зі словами піде необхідна для роботи енергія, а це одразу ж позначиться на зарплаті — неважко зрозуміти, що вона дуже швидко зменшиться.
Лев (23.07 — 21.08)
Фінансовий гороскоп для Левів на тиждень
Від фінансових — навіть незначних — угод в цей час рекомендується відмовитися: дрібна, але прикра помилка, яка вкралася в текст документа, який підписується представниками знака, може призвести до цілої серії досить серйозних матеріальних втрат, тому краще поки не ризикувати і трохи почекати.
Діва (22.08 — 23.09)
Фінансовий гороскоп для Дів на тиждень
Перш ніж здійснювати будь-які фінансові операції, необхідно ретельно прорахувати всі можливі пов'язані з ними наслідки і, тільки зробивши висновок, що угода або контракт в матеріальному сенсі абсолютно безпечні, можна ставити під ними візу — безлад у цей час опиниться караним.
Терези (24.09 — 23.10)
Фінансовий гороскоп для Терезів на тиждень
Банківський рахунок представників знака цього тижня цілком може поповнитися значною сумою, але це не означає, що її можна витрачати направо і наліво. Зірки рекомендують їм розділити отримане на кілька частин, сплатити за всіма —зокрема і комунальними — рахунками, і тільки решту суми витратити на свої слабкості.
Скорпіон (24.10 — 22.11)
Фінансовий гороскоп для Скорпіонів на тиждень
Час сприятливий для того, щоб розплатитися з боргами: ті, хто колись взяв гроші в борг, але досі з різних — як суб'єктивних, так і об'єктивних — причин поки не зміг їх повернути, отримають саме ту суму грошей, яка висить на них у вигляді боргу. Головне, не піддатися спокусі і не витратити ці гроші на свої потреби.
Стрілець (23.11 — 21.12)
Фінансовий гороскоп для Стрільців на тиждень
Незважаючи на стабільність матеріального становища, частка розумної економії не завадить — вона дасть можливість зібрати суму грошей, яка необхідна для повноцінного літнього відпочинку: як би не склалася епідеміологічна ситуація, відпустку ще ніхто не скасовував, а кошти на неї потрібно відкладати заздалегідь.
Козоріг (22.12 — 20.01)
Фінансовий гороскоп для Козорогів на тиждень
Час сприятливий для розмови з начальством на фінансові теми. Безпосередній керівник буде готовий піти назустріч і задовольнити прохання про підвищення заробітної плати, але необхідно в найяскравіших кольорах змалювати йому професійні перспективи, щоб він розумів, що вкладає гроші в вигідну справу.
Водолій (21.01 — 18.02)
Фінансовий гороскоп для Водоліїв на тиждень
Не варто відмовляти в матеріальній допомогі людям, які за нею звернуться — вони дійсно будуть її потребувати. Добрі справи завжди винагороджуються гідно, і цей випадок не стане винятком із загального правила — витрачене на благу мету повернеться назад дуже швидко і в багато разів збільшеному розмірі.
Риби (19.02 — 20.03)
Фінансовий гороскоп для Риб на тиждень
Будь-які фінансові операції цього часу буквально приречені на успіх, але особливо вдалими виявляться підписані цього тижня контракти: в найближчий час вони принесуть очікувані — і вельми солідні — дивіденди, так що можна сміливо ставити підпис під пов'язаними з ними документи. Б
Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...