Фінансовий гороскоп на тиждень: Кого з 23 по 29 жовтня чекає прибуток і збільшення доходів

Фінанси відіграють важливу роль у житті кожної людини, і дуже добре, коли вони надходять у достатній кількості, констатують астрологи.

В той же час варто заздалегідь знати, що готує гороскоп для представників різних знаків Зодіаку на новому тижні, і намагатись максимально дотримуватись розумних порад, пише сайт ТСН.

Овен

Зірки не радять легковажити і розслаблятися у вирішенні будь-яких, але особливо — фінансових питань: занадто велика ймовірність припуститися помилки, яка дорого коштуватиме.

Телець

Від будь-яких фінансових операцій цього тижня варто відмовитися: навіть маючи незначний масштаб, вони, найімовірніше, виявляться невдалими, а, отже, призведуть до набагато більших втрат.

Близнюки

Потрібно розчистити шлях, яким «течуть» гроші. Тобто вам належить навести лад у справах, документах і, особливо, вдома, адже зайвий мотлох заважає рухатися грошовій енергії.

Рак

Отримавши прохання про фінансову допомогу від когось із оточення, не варто поспішати: необхідно все добре обдумати і зважити, інакше можна втратити свої заощадження без надії їх повернути.

Лев

Час сприятливий для серйозних життєвих змін, пов'язаних із нерухомістю: так, можна ставати до ремонту і навіть будівництва заміського будинку — всі починання будуть успішними.

Діва

Тим, хто давно збирався поговорити з начальством про підвищення заробітної плати, не варто гаяти часу: нинішній тиждень максимально сприятливий для цієї мети.

Терези

Вдалий час для того, щоб змінити роботу, яка не приносить задоволення — ні морального, ні матеріального: представники знака зможуть проаналізувати ситуацію та зрозуміти, що вибрати натомість.

Скорпіон

Можна — і навіть потрібно — починати власну справу, бажано спільно з партнером, якому довіряють представники знака: таким чином буде легше та простіше подолати ймовірні у таких випадках перешкоди.

Стрілець

Будь-яке придбання, зроблене в цей час, виявиться вдалим — особливо це стосується великих закупів, які прослужать представникам вірою та правдою протягом довгих років.

Козоріг

Тиждень сприятливий для будь-яких фінансових операцій — можна навіть давати гроші в борг: з їхнім поверненням не виникне жодних проблем, до того ж можна розраховувати на пристойні відсотки.

Водолій

Перш ніж розпочинати реалізацію важливого проєкту, на який представники знака покладають великі фінансові надії, необхідно ретельно зважити сили: прикро зупинитися на півдорозі.

Риби

Потрібно остерігатися шахраїв, які розраховують на фінанси представників знака: особливо це стосується шлюбних аферистів, яким вони через властиву їм романтичність легко можуть повірити.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...