Гарний час для медитації, початку занять із самопізнання, філософії та психології: Гороскоп на 2 березня

Гарний час для медитації, початку занять із самопізнання, філософії та психології. Фото: pixabay.com

2 березня прислухайтеся до підказок дітей і коханих. Вони помітять можливості, яких не бачили ви. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Зберігайте помірність в усьому, - говорить астрологиня. – Таланитиме стриманим людям. Не прагніть надміру грошей чи розваг. Більшість проблем цього дня траплятимуться через потурання своїм забаганкам. Не варто прагнути повернути назад втрачені стосунки. Зменшуйте порції на тарілці. Швидко набиратимуться зайві кілограми. Перегляньте режим дня. Подбайте про повноцінний сон. Гарний час для медитації, початку занять з самопізнання, філософії та психології. Скорпіони і Козероги цього дня досягнуть усього, чого забажають. Виходьте із зони комфорту. Пробуйте щось нове. Екватор тижня принесе вам високі заробітки та цікаві пропозиції від бізнес-партнерів".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Прислухайтеся до інтуїції. Ловіть кожен шанс, який підкидає життя. Не спішіть вкладати гроші у нерухомість. Скоро ціни впадуть, а вигідних пропозицій стане більше. Цілющу силу матиме вода. Вона зцілить, очистить і загартує. Запишіться у басейн.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не вирішуйте щось спересердя. Не варто купувати авто, продавати успадковане майно, змінювати друзів і коханих. Через такі рішення скоро кусатимете лікті.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Допомагайте тим, хто просить. Не нав'язуйте своїх порад та планів на майбутнє дітям та коханим. Стежте, як змінюються курс валют і ситуація на фронті. Не варто позичати гроші та брати кредит.

Рак (22 червня – 22 липня)

Стукайте і вам відчинять. Шукайте – і знайдете. Вдалий час для відкриття бізнесу. Думайте, де і про що говорите. Переказуючи чутки, знеславите себе. Не виносьте сімейні сварки на розсуд батьків. Кохані цього не пробачать.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Це вдалий час для початку нових стосунків. Але брати шлюб поки не варто. Як і змінювати місце проживання та роботу, а також купувати мотоцикли і меблі для дому.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Щоб чогось досягти, доведеться прокидатися раніше. Вечір – ризикований період для бізнесу. Думайте над кожним рішенням. Або пан, або пропав. Ховайте цінні речі від дітей. Вони можуть сісти на ваш комп'ютер чи залити кавою телефон.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Більше робіть, менше говоріть. Зачекайте з обміном валют. Притримайте частину заощаджень у гривнях. Не спішіть брати шлюб. Скоро буде шанс випробувати стосунки на міцність.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Застрахуйте авто і житло. Стережіться нав'язливих сусідів. Не варто пускати їх на поріг. Досить втікати від відповідальності. Той, хто береться за складні завдання, матиме винагороду. Зароблене вкладайте у розширення бізнесу. Тільки так він працюватиме і приноситиме дохід.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Вир подій затягуватиме, але сил бракуватиме, аби здолати усі життєві перешкоди. Вибирайте собі справи до душі. Не беріться за принципово новий вид діяльності. Спроба буде невдалою і розчарує.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Досить чекати кращого моменту. Настав час діяти. Прислухайтеся до підказок долі, інакше згодом шкодуватимете, що пропустили шанс змінити усе на краще. Ревнощі засмучуватимуть коханих. Довіряйте їм, а не чуткам.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Знижується працездатність. Більше висипайтеся. Беріться тільки за важливі справи. Вдасться розв'язати проблему, над якою працювали пів року. Це час особливих зустрічей. Колишні кохані спробують змінити ваше життя. Не захоплюйтеся розмовою з ними.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Річницю шлюбу чи день народження відсвяткуйте у близькому колі без музики та розваг. Не ігноруйте сигналу тривоги. Проходьте до укриття, щойно

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...

Гороскоп на 28 березня для всіх знаків зодіаку

четвер, 28 березень 2024, 5:14

18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на с...