Бережіться, будуть випробування! Глоба назвав чотири знаки Зодіаку, яких у серпні 2021 року спіткають невдачі

Гороскоп на серпень 2021 від Павла Глоби обіцяє чотирьом знакам Зодіаку проблеми і небезпеки, які їх можуть наздогнати в останній місяць літа. Астролог дав кожному з них пораду, як уберегтися і не наламати дров в цей непростий для них період. Про це пише ЕГ, передають Патріоти України.

Близнюки

Глоба каже, що представникам цього знака Зодіаку навряд чи варто розраховувати на відпочинок. Ви можете як ніколи відчути на собі наслідки власної ліні, а накопичені завдання доведеться виконувати терміново і всі одразу. Поки всі будуть ніжитися на шезлонгах, Близнюкам доведеться старанно працювати.

Рак

Для Раків серпень буде наповнений конфліктами. Сварки і непорозуміння можливі не тільки на роботі, але і з близькими людьми. Вам слід набратися терпіння і продемонструвати чудеса дипломатії. Вчіться домовлятися, щоб остаточно все не зруйнувати.

Діва

Павло Глоба каже, що Діви можуть зіткнутися з величезними проблемами зі здоров'ям. Вас чекає травмонебезпечний місяць, можливі опіки - будьте обережні з вогнем. Астролог радить хоча б на час відмовитися від екстриму і не перестаратися в спортзалі.

Водолій

Для вас настав час покластися на волю долі. У серпні краще нічого не планувати, віддатися течії і навчитися балансувати між своїми бажаннями і вимогами, які вам пред'являє оточення. Але вихід є з будь-якої ситуації, нагадує Глоба. Особливо якщо ви готові до компромісів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...