Глоба назвав головних невдах січня серед знаків Зодіаку - бережіть здоров'я і гроші!

Гороскоп від відомого астролога Павла Глоби на 2022 рік обіцяє деяким знакам Зодіаку перешкоди і проблеми, з якими доведеться справлятися в перший місяць нового року. Про це пише Kleo, зазначають Патріоти України.

Близнюки

Астролог каже, що представників даного знака Зодіаку очікує низка конфліктів на робочому місці. Через це зірветься довгоочікуване підвищення або підписання вигідних контрактів. Але що добре, кохані люди підтримають у важку хвилину.

Рак

У січні для представників цього знака настане період безгрошів'я, який триватиме до кінця місяця. Гороскоп рекомендує економити на повсякденних речах або позичити гроші у родичів.

Діва

Представників даного знака Зодіаку очікують випробування на любовному фронті. У січні згадаються давні образи, загостряться ревнощі. Відвертий діалог допоможе знизити градус напруги у відносинах.

Риби

За словами Глоби, перший місяць року зруйнує всі плани. Щоб повернути контроль над ситуацією, представникам сузір'я Риби потрібно з'ясувати, що пішло не так, і усунути проблему.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....