Глоба назвав знаки Зодіаку, яким у січні 2022 пощастить найбільше - ловіть унікальний шанс

Гороскоп на січень 2022, складений астрологом Павлом Глобою, розповість про знаки Зодіаку, яким найсильніше пощастить в перший місяць року в грошах, кар'єрі, амурній сфері і в інших починаннях. Про це пише SlovoFraza, передають Патріоти України.

Овен

Для представників цього знака Зодіаку січень 2022 виявиться дуже приємним місяцем від самого початку і до самого кінця. Астролог каже, що на старті нового року ви отримаєте солідну суму коштів, яка може дати початок новому проекту або здійсненню мрії.

Близнюки

Павло Глоба впевнений, що Близнюки зможуть насолодитися січнем, якщо не будуть займатися прокрастинацією, і накопичувати незавершені справи. Дуже бажано почати новий рік плідно, в результаті ваша активність відразу ж подарує вам і професійні перспективи.

Лев

Астролог каже, що для Левів січень принесе дуже багато дійсно вдалих днів. Щастити вам буде в будь-якій справі, за яку б ви не взялися. Левів чекає успіх, а споріднений їм господар 2022 року Водяний Тигр допоможе подолати будь-які труднощі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...