Головні слабаки Зодіаку? Астрологи назвали чоловіків, які не прилаштовані до життя

Такі чоловіки шукають турботливу господиню, яка вирішить за них усі питання, передають Патріоти України.

ДІВА
Кажуть, що це слабохарактерні чоловіки. Неуважні буркотуни, обожнюють над кимось кепкувати, а ще більше причепитися з критикою.
Дух авантюризму їм не властивий й взагалі чоловіки Діви важко зважуються на серйозні рішення. Навіть якщо це вікенд за містом, Дівам треба час, щоб усе обміркувати, зважити й шукати причин нічого не робити.
ТЕРЕЗИ
Справжні ревнивці, які при цьому люблять скиглити й психувати. Це рідкість для чоловіків, але Терези полюбляють шопінг, особливо якщо йдеться про покупки для них.
Вони ніжні та романтичні, втім через невпевненість у власних силах, влаштовують сцени своїм половинкам. По-справжньому успішних чоловіків серед Терезів небагато, бо вони не можуть наважитися приймати рішення.
ТЕЛЕЦЬ
Переймаються переважно тільки тим, що їх цікавить. Власне й живуть, керуючись тільки власними бажаннями. Вони не звикли собі в чомусь відмовляти, навіть попри фінансовий стан.

Тельці підуть у бар, куплять нову гітару, навіть якщо вся сім'я живе у кредит. А от на близьких вони можуть економити, і навряд розщедряться на хороший подарунок. Але якщо зроблять таки, то нагадуватимуть вам про це роками.

РИБИ
Вважають себе розумнішими від інших і видаються доволі брутальними особами. Риби не сприймають критики й зауважень, а коли уже по шию у багнюці – то спішать до першого ліпшого за порадами.
Риби не можуть похвалитися міцним здоров’ям, а тому постійно намагаються уникати важкої роботи. Глибоко в душі їм це навіть подобається, бо можна нічого не роботи та бути певним, що близькі про тебе подбають.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 18-19 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 18 травень 2024, 5:20

Вихідні 18-19 травня можуть бути чудовим часом для відпочинку, розваг та занять, які вам подобаються. Це чудовий час для того, щоб зарядитися енергією на наступний тиждень. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам приплив енергії та бажання зайняти...

Гороскоп на 17 травня 2024 року для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 17 травень 2024, 5:20

Це дев’ятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. 17 травня обіцяє бути активним і продуктивним днем для багатьох знаків зодіаку. Зосередьтеся на своїх цілях і використовуйте надані можливості. . Овен (21.03-19.04...