Гороскоп для України на квітень: Астролог розповіла про завершення війни і домовленості з Путіним

Коли завершиться війна Росії проти України і чого очікувати українцям від квітня місяця, розповіла астролог Ezoterichka. За прогнозом астролога, з 8 квітня Меркурій буде в Овні. Це означає, що переговори з РФ будуть більш зрозумілі, конкретні і це хороший вектор, що ми зможемо домовитися про перемир'я, передають Патріоти України.

"Це тверда позиція, навіть коли Меркурій перейде в знак Телець 24 квітня", - каже астролог. Крім того, Венера з Козерога переходить у Водолій з 31 березня.

"Квітень - це місяць надії. За місяць війна не закінчиться. Це можливо на окремих ділянках території України. Коли Венера перейде в знак Водолія, а до кінця квітня в Риби, це благотворний період для України", - зазначила астролог.

За прогнозом астролога, з 13 квітня буде поліпшуватися ситуація в Україні. "Швидкого закінчення переговорів і війни, якого ми всі хочемо, може не здійсниться, тому що йдуть сповільнюючі позиції. Але з кінця квітня і середини травня, приблизно 15 травня, буде полегшення всіх процесів це точно", - говорить астролог.

Гороскоп Таро для України на квітень

"Люди ще будуть перебувати в страху, в невпевненості та думати, чого очікувати далі", - кажуть карти таро. У квітні Зеленський буде показувати всьому світу справжнє обличчя Путіна.

"Україци в квітні будуть продовжувати працювати, допомагати один одному. Будуть відновлюватися робочі місця", - йдеться в прогнозі. У країні буде великий перерозподіл грошей і бюджету.

"Буде повний контроль ситуації на чолі з президентом Зеленським і будемо отримувати хороші результати", - говорить астролог. Квітень буде більш спокійним і карти таро не прогнозують активних бойових дій.

"Однак боротьба триватиме і процес не завершений. ЗСУ триматимуть повний контроль над територіями України. Але на початку місяця українці будуть багато виїжджати", - говорить астролог. За словами астролога, вже до кінця квітня Україну чекає завершення етапу переговорів, але до повних домовленостей і закінчення війни ще рано.

Скільки йтиме війна в Україні

"Влада України йде на вибір і хоче домовитися мирним шляхом. Переговори дадуть результати, і домовленості будуть влаштовувати обидві сторони. У квітні війна точно не закінчитися, але варто очікувати протягом 2022 року", - зазначає астролог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 7 травня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 7 травень 2024, 5:20

29 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Телець. Цей день може мати різноманітні впливи на кожен знак зодіаку, залежно від конкретних обставин та особистих характеристик. . Овен (21.03-19.04) . Ваша енергія буде спрямов...

Такого ще не було! Названо знаки зодіаку, які отримають у травні все, про що давно мріяли

понеділок, 6 травень 2024, 17:38

Сьогодні, в перший понеділок місяця, багато хто з українців можуть розраховувати на цікаві події, які нададуть життю яскравості. передають Патріоти України. Але представники трьох знаків Зодіаків ще й можуть потішити себе думкою про те, що до кінця тра...