Гороскоп мая на 2022-й рік: Кому доля підготувала важкі випробування

У 2022 році на багатьох людей чекають глобальні зміни в житті. Згідно з гороскопом мая, найбільші зміни чекають на жителів прибережних районів, передають Патріоти України.

Як пише портал "2022 рік", вода і вогонь будуть відігравати величезну роль в новому році.

Сак (11 лютого – 2 березня)

Для вас доля приготувала випробування, які потрібно пройти обов'язково. Вам слід бути незалежнішими після їх проходження. Якщо ви хочете досягти мети, ви маєте чимось пожертвувати.

Кех (3 – 22 березня)

Вам слід прийняти той факт, що все погане чергується з добрим. У 2022 році на вас дійсно чекатимуть важкі дні, але вони допоможуть набратися нових навичок, які незабаром ви зможете використовувати їх на практиці.

Мак (23 березня – 11 квітня)

На початку року на вас чекає дивна депресія. Ви нічого не захочете робити. Такий період триватиме не надто довго. У 2022 році вам слід подумати про свою кар'єру та ухвалити важливе рішення. Вже наприкінці року все нормалізується у справах.

Муан (2 - 21 травня)

Гороскоп попереджає вас обережно діяти. Навіть випадково ви можете завдати болю комусь із оточуючих, навіть одним словом. Протягом року на вас чекають певні проблеми у сімейному колі, і в цьому не буде нічого приємного.

Міль (13 грудня - 1 січня)

На початку року вам потрібно зайнятися вирішенням питань минулого року. Гороскоп каже, що у вас не вдасться уникати проблем, зрештою вони все одно вас наздоженуть. 2022 для вас стане трохи складніше, ніж попередні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Астрологічний прогноз на вівторок 30 квітня

вівторок, 30 квітень 2024, 5:20

Правдивий гороскоп на 30 квітня 2024 року для всіх знаків зодіаку з корисними порадами астрологів і цікавими рекомендаціями. День оптимально підходить для вирішення проблем, які раніше здавалися нерозв'язними. Багато хто зі знаків зодіаку зможе знайти ...

День, коли можна кардинально міняти життя: Гороскоп на 29 квітня для всіх знаків зодіаку

понеділок, 29 квітень 2024, 5:20

Цього дня можна робити вчинки, які буквально перевертають усе з ніг на голову: переходити на нове місце роботи, яка часто-густо не пов'язана з попереднім видом діяльності, змінювати сімейний статус, переїздити на ПМП не лише до іншого міста, а й до інш...