Гороскоп на 17-23 травня: Астрологи розповіли, чому цей тиждень стане дивовижним

Тиждень з 17 по 23 травня заставить дивуватися і співпереживати. Не рівняйтеся на інших. У кожного свої можливості та перспективи. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова, передають Патріоти України.

"Багатьом бракуватиме людяності і великодушності, - говорить астрологиня. – Важко буде знайти відвертого співрозмовника, який порадить щось і допоможе знайти вихід зі складної ситуації. У родинах траплятимуться серйозні конфлікти. Контролюйте себе. Не підвищуйте голос під час розмови з коханими. Добре йтиме торгівля. Для багатьох цей тиждень стане дивовижним. Удача усміхнеться там, де найменше чекали. Зростуть заробітки, відкриються нові перспективи для кар'єрного росту. Не бійтеся мріяти. Добре все вдаватиметься у тих, хто поважає інших, а не рухається до своєї цілі, нехтуючи інтересами друзів та колег".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Доведеться оформляти спадок чи купувати нерухомість. Стежте, під чим ставите підпис. Марно шукати нове місце працевлаштування. Роботодавці обіцятимуть золоті гори, а платитимуть мізер.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Вівторок – найскладніший день тижня. Але ви впораєтеся з усіма викликами. Запросіть друзів на пікнік. Не купуйте м'ясо на шашлик у неперевіреного постачальника. Почастішають отруєння.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Вдалий період висаджувати полуницю та квіти. Можна сіяти сонях і кукурудзу. Надокучатиме нежить. Носіть при собі ліки від алергії.

Рак (22 червня – 22 липня)

Можете потрапити під гарячу руку начальника. Якщо нервова система в нормі, ви з усмішкою зустрінете проблеми. Людям, схильним до депресії буде непереливки. Візьміть відпустку і чкурніть подалі від усього.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Друзі чи знайомі дадуть підкажуть, як і куди вам рухатися далі. Не заздріть і не ставте підніжку тим, у кого все вдається краще. Це може обернутися проти вас.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Заробіток буде невеликий, але його вистачить на купівлю літнього одягу і взуття. Гарно вродить редиска. Загострюється кровоточивість ясен. До стоматолога краще йти у четвер і п'ятницю.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Сил бракуватиме, але багато всього хочеться зробити. Користі від понаднормової роботи буде мало. Робота біля землі перезавантажить мозок і думки.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вдалий час закладати фундамент дому, робити свердловину, ставити паркан. Не беріть усе близько до серця. Відпустіть образи і жити стане легше.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Здаватиметься, що хтось постійно ставить палиці у колеса. Не спішіть шукати винуватця. У п'ятницю як на світ народитеся. Справи підуть краще. Грошей у гаманці побільшає.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

До перукарні краще йти у четвер. Стрижка вдасться. Утримайтеся від фарбувати волосся. Налягайте на рибу і молочні продукти.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Усе йтиме за планом. Заробітки менші, ніж очікували. Але попереду період розквіту і нових здобутків.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Візьміть відпустку на кілька днів і відчуєте, як відкриється друге дихання. Після 15 травня справи підуть угору. Гордість викликатимуть діти. Порадійте за їхні успіхи у школі чи в новому колективі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...