Гороскоп на 25 серпня для всіх знаків зодіаку

Овен (21.03 – 20.04)

Хороший настрій, який супроводжуватиме вас від самого ранку, дозволить вирішити багато професійних питань, а ближче до вечора переробити ще й купу домашніх справ.

Телець (21.04 – 21.05)

Зірки рекомендують вам згадати про людину, яку ви, перебуваючи під впливом поганого настрою, образили, і знайти спосіб із нею помиритися, визнавши свою помилку і вибачившись.

Близнята (22.05 – 21.06)

Тим із вас, хто вирішив змінити місце свого проживання, треба знайти спосіб полегшити для себе це завдання – наприклад, спробуйте знайти задоволення у справах, які вас втомлюють.

Рак (22.06 – 22.07)

На сюрприз, який зробить вам кохана людина, необхідно відреагувати з максимальною радістю, навіть якщо насправді ви мріяли про щось інше – не варто її ображати.

Лев (23.07 – 21.08)

День сприятливий для будь-яких починань – як професійної, так і особистої якості: можна не лише братися до реалізації нових проєктів, а й приймати освідчення.

Діва (22.08 – 23.09)

Можна – і потрібно – розмовляти з керівництвом на будь-які теми, які хвилюють вас, наприклад, про нову посаду або підвищення зарплатні – найімовірніше, до всіх прохань воно поставиться прихильно.

Терези (24.09 – 23.10)

Ви можете захопитися людиною, яка нещодавно з'явилася у вашому колі, а ось чи перетворяться ваші стосунки на бурхливий роман або обмежаться приємним, але нетривалим фліртом, – залежить лише від вас.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Від самого ранку вас охоплюватимуть добрі наміри, яким не варто чинити опір: якщо вам захочеться комусь допомогти – морально чи матеріально – обов'язково зробіть це.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гарний час для підвищення власної самооцінки: будь-яка справа, до якої ви візьметеся, увінчається успіхом, і значна частина такого результату буде зумовлена вашими талантами та здібностями.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Розповідаючи керівництву про свої досягнення, не можна виявляти надмірну скромність, але й замовчувати заслуги своїх колег теж не рекомендується, інакше в майбутньому ви не зможете розраховувати на їхню підтримку.

Водолій (21.01 – 18.02)

Зроблене в цей день добро – втім, як і зло – обов'язково повернеться сторицею, тому варто, не замислюючись, допомогти тим, хто вас про це попросить, і не допускати негативу навіть у думках.

Риби (19.02 – 20.03)

День – звісно, за можливості – рекомендується провести з родиною: ваша професійна старанність вітається, але і про близьких людей теж забувати не варто – без вашої уваги вони знесилюються.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27 серпня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 27 серпень 2024, 5:20

Це 23 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Близнюки. Варто зосередитися на деталях та ретельно планувати свої кроки, щоб досягти бажаних результатів. Особливо важливим буде відкрите спілкування та взаємодія з оточуючими,...

Гороскоп на 26 серпня для всіх знаків зодіаку

понеділок, 26 серпень 2024, 5:20

Овен . Вдалий день для серйозної розмови, для з'ясування якихось важливих моментів. Якщо ви у сварці, поговоріть із коханою людиною, поясніть свою точку зору, знайдіть компромісне рішення. Перевіряйте всю інформацію, не вірте на слово. Рішення Овнів м...