Гороскоп на другу половину червня: Астрологиня шокувала прогнозом і розповіла, кому чекати "сюрпризів"

У другій половині червня зірки сприятимуть здійсненню ваших фінансових планів. Час заробляти, а не витрачати. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова, передають Патріоти України.

"Можна вкладати кошти у ремонт будинку і техніки, - говорить астрологиня. - Куплені у цей час речі носитимуться добре. Не позичайте знайомим гроші. Складно буде повернути їх назад. Робота у команді принесе найкращий заробіток. Це час особливих побачень. Багатьом усміхнеться доля. Зустрічатимуться неймовірні співрозмовники. У другій половині червня будуть створені міцні шлюби. Час освідчуватися у коханні та одружуватися з тими, кого любите".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не втручайтеся у життя дітей. Підтримайте і прислухайтеся до їхніх переживань. Порадуйте рідних стравами з кабачка. Налягайте на полуниці.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Партнери шукатимуть приводу до сварки. Не час думати про розлучення. Мало кому вдасться знайти свою половинку. Добрий результат дасть огіркова дієта. Легко скинете кілька зайвих кілограмів.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Найбільш вдалим буде вечір. Запросіть коханих на побачення, подаруйте незабутню ніч. Інтимна близькість додасть сил.

Рак (22 червня – 22 липня)

Гостро відчуватиметься самотність. Заздритимете тим, у кого є сім'я. Зареєструйтеся на сайті знайомств. Приготуйте морозиво і желе з полуниць.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Набридло миритися зі скромними заробітками? Змініть роботу - і грошей побільшає. Залиште клопоти за порогом. Обійміть коханих.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Занепокоєння викличуть діти. Вони здаватимуть тестування і визначатимуться з професією обрати.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Вам зізнаватимуться у коханні. Слабким місцем є кістки, зуби й волосся. Їжте твердий сир, шпинат і горіхи.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Допоможіть батькам прополоти картоплю. Перші врожаї дадуть полуниця та огірки. Не варто фарбувати щось у домі чи обробляти стіни від плісняви. Можете спровокувати алергію у себе і дітей.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Кохані шанують вас за далекоглядність. Не підганяйте і їх із рішенням про одруження.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Усі обіцятимуть одне, а робитимуть інше. Не варто через це зриватися на дітях. Зачекайте з лікуванням. Додаткове обстеження зробіть наступного тижня.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Відірвіться від смартфона. Аби вилікувати короткозорість, частіше дивіться у далечінь.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Нехай розмови з родичами будуть короткими. Тоді не встигнете посваритися. Відпустку перенесіть на початок серпня. Корекцію зору - на осінь.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...