Гороскоп на вересень-2022: В яких справах чекає успіх, а чого не можна робити цього місяця

У вересні 2022 року у кожного з'явиться шанс озирнутися назад і подумати про минуле, оскільки Меркурій 10 вересня перейде в ретроградну фазу, передають Патріоти України.

Це дозволить помітити всі важливі дрібниці, які могли лишитися непоміченими, виправити помилки, позбутися зайвого сміття в душі і навколишньому просторі. Тож головною подією місяця, безумовно, стане ретроградний рух Меркурія. До того, 8 вересня, він буде в стаціонарному положенні.

Всі фінансові аналітики, як вогню, бояться ретроградності Меркурія. Тому що в цей період завжди падають акції, фінансові фішки, а долар зміцнюється по відношенню до всіх валют.

Меркурій буває ретроградним щотри місяці. Якщо у вас залишилися незавершені справи, то це найкращий час, щоб усі вони були доведені до логічного завершення.

Більшу частину свого ретроградного руху у вересні Меркурій буде рухатися по знаку Терези, що зробить представників цього знака зодіаку щасливчиками місяця. У цей період буде бажання спілкуватися, налагоджувати корисні контакти, зв'язки, партнерські взаємини. Терези – це знак ділового партнерства, тож, якщо ділові партнери посварилися, то якраз у вересні їм вдасться відновити співпрацю. Це ж стосується і подружніх відносин. Тому після 10 вересня сприятливо повертатися до старих зв'язків, перевірених часом, відновлювати спілкування. Але не варто шукати нових співрозмовників – всі нові контакти після 10 числа приречені на провал. Тому нічого нового затівати не варто.

Молодик стане іншою важливою подією вересня-2022. Він з'явиться 27 серпня, але серйозним чином впливатиме на вересень. Молодик у знаку Діви несе в собі заряд впорядкованості, прагнення до стабільності, як мінімум, на першу декаду вересня.

Велика частина планет буде перебувати в знаках Землі і Повітря в цей час. Тому стабільність буде більше проявлена в розумі, ніж у почуттях та емоціях. Свята і розваги лев'ячого місяця – серпня – будуть поступово сходити нанівець, поступаючись місцем плануванню, концентрації на навчанні і серйозних справах. Адже настає період під кодовою назвою Сонце в Діві. Що, до речі, дозволить Діві проявити у вересні свої творчі здібності.

Діва любить порядок і стабільність. Також це знак чистоти, здоров'я, правильного способу життя, упорядкування хаосу. Це прекрасний час для того, щоб подбати про своє здоров'я, сісти на дієту, сходити на косметологічні процедури і з'їздити в санаторій. Вересень стане прекрасним місяцем, щоб вилікувати виразку шлунка, захворювання кишечника, загалом органів травної системи. А остання декада вересня – найкращий час, щоб підлікувати нирки де-небудь у Сваляві, щоб не стало запізно пити Боржомі.

З іншого боку, корисно буде приділити увагу рутині, своїм звичним обов'язкам, боргу, позбутися усього непотрібного, впорядкувати хаос у вашому житті, навколишньому просторі, голові. Гарний час для інвентаризації, налагодження навчального, ділового та професійного процесу. Молодик дасть таку можливість.

Однак молодик буде в напруженому аспекті з Марсом. Це говорить про накопичення агресії, яка поспішає вирватися назовні, нетерпіння та імпульсивність. Також буде спокуса швидко почати і закінчити якісь справи, але це неправильно. Швидко ухвалювати рішення, швидко з'ясувати обстановку, швидко спробувати реалізувати задумане – швидкість у даному випадку допомагати не буде, а ініціатива буде покарана. Вона буде тільки заважати гармонійно будувати своє життя, ухвалювати правильні рішення і рухатися до мети. Тому у вересні краще повільно, але правильно ухвалювати рішення і діяти. З цієї причини в останньому місяці літа не варто йти напролом, тим більше, там, де все можна залагодити спокійно, розважливо, без поспіху.

Вже навіть Путін не має ілюзій завоювати Україну, тому що прекрасно розуміє, що вересень – уже не той місяць, коли будь-що варто намагатися взяти з наскоку. Можливо, він щось і вгадає, але в цілому у нього нічого не вийде.

Напружена Венера в карті молодика потрапить в капкан, який їй влаштують Уран і Сатурн. Це натяк на серйозну кризу у фінансових справах. Почнеться серйозна стагнація в Європі, і євро впаде нижче долара. Тому буде необхідність стримувати себе у витратах що в Україні, що в Росії, що в Білорусі. Буде спостерігатися падіння всіх валют світу по відношенню до долара.

Загалом, у вересні не варто робити різких і необдуманих рухів, пов'язаних із грошима. Це не найкращий час, щоб ризикувати і здійснювати якісь важливі кроки у фінансовій сфері. Якщо відкрити новий бізнес після 10 вересня, особливо 8-12 числа, це спричинить найгірше, що тільки можливо.

Повний Місяць у Рибах торкнеться символічної осі 6 і 12 домів: 6-ий – це дім роботи, 12-ий – дім ментального і фізичного здоров'я. У найближчі два тижні, поки Місяць буде спадати, є шанс позбутися зайвого, що заважає проживати кожен день у комфорті, хорошому фізичному стані і внутрішньому спокої.

Місяць у Рибах у поєднанні з Нептуном дуже чутливий, тому багато слів і подій у цей час будуть прийматися близько до серця. Це непростий час в емоційному плані. Плюс – цей повний Місяць особливо непростий, оскільки Місяць і Сонце будуть у квадраті до Марса, а, значить, будуть проявлятися нетерпіння і внутрішні стреси.

Крім напруги, Місяць також зробить сприятливий аспект до Урану, а це говорить про можливість усе змінити на краще несподіваним чином. Повний Місяць з'явиться 10 вересня, о 13.00. Після нього у багатьох почне відновлюватися енергія.

Ділова активність

У фінансових і грошових справах через те, що Марс, планета ділової активності, буде продовжувати рухатися по Близнюках, буде створена атмосфера, в якій повинна виходити і передаватися інформація. Це буде гарний час, щоб заявляти про себе, презентувати себе і плоди своєї роботи. Гарний час для блогерів, влогерів і різного роду очевидців. Тому в перші п'ять днів вересня важливо встигнути запустити свій YouTube- або Telegram-канал, або ж створити якусь спільноту.

Час сприятливий для реклами та збору даних, які згодом будуть активно використовуватися для розвитку бізнесу. До 7 вересня швидкість Марса ще буде достатньою, тому в цей час варто почати нову справу або взятися за новий важливий проект. Але – зробити це потрібно тільки в перший тиждень вересня, не пізніше. В цей час швидкість думок і дій буде дуже високою. Добре буде продаватися те, що пов'язано з передачею інформації та навчанням. Це сприятливий час, щоб почати новий курс навчання – вересень прямо благословляє все це. Однак найкраще буде проводити якісь короткі курси, оскільки через Марс у Близнюках люди можуть швидко втрачати інтерес до чогось глибокого.

Поблизу 10 вересня, як ми вже говорили, Меркурій стане ретроградним. У цей період варто озирнутися назад, проаналізувати минуле. Саме в цей день добре поставити свічку, згадати своїх предків, які можуть вас підтримати із засвітів. 10-го числа сприятливо повернутися до своїх старих проектів. Наприклад, якщо хтось не закінчив ремонт, буде саме час його завершити, якщо хтось довго відкладав підписання документів, їх нарешті варто підписати.

Поблизу 16 вересня Марс буде в напруженому аспекті з Венерою. Це буде найвдаліший час для пристрасті, але найгірший – для будь-яких фінансових ризиків або укладення довгострокових угод. Тому 15-17 вересня – це найбільш катастрофічний період для підписання договорів та інших важливих паперів, тому нічого в жодному разі не підписуйте в цей час. Поблизу цього транзиту не варто починати серйозні рекламні кампанії і проводити важливі зустрічі.

Гроші

Якщо ви шукайте постійну роботу, то вересень – не найкращий час для початку пошуку. Принаймні, після 8 вересня, коли Меркурій стане стаціонарним, а потім і ретроградним. Якщо ж ви шукайте тимчасовий підробіток, то ретроградний Меркурій не буде особливою перешкодою. Якщо ви хочете знайти щось по-справжньому вартісне, то краще це робити на самому початку вересня, в перший тиждень.

Венера також перебуватиме в зодіакальному знаку Діви. Тому саме Діва цього місяця може знайти свою любов на все життя і бути щасливою в фінансовому плані. "Земна" Венера не любить витрачати гроші, тому в цей час краще заощаджувати і накопичувати. Діва скрупульозна, дбайлива, економна. Тож у вересні потрібно економити, а не витрачати. Потрібно захищати кожну копійку.

Найголовніше – потрібно бути обережними з фінансами і покупками під час напружених аспектів Венери, які будуть поблизу 16 і 24 вересня. Тому 15-17 вересня, а також 23-25 вересня категорично протипоказано робити великі покупки. Взагалі, на ретроградному Меркурії, який триватиме до 3 жовтня, краще взагалі нічого не купувати, особливо техніку. Тому, якщо ви хочете придбати новий ноутбук, комп'ютер, смартфон, телевізор, це потрібно встигнути зробити в перший тиждень місяця, до 8 вересня.

Поблизу 16 і 24 вересня категорично забороняється купувати ювелірні вироби, картини, предмети мистецтва і краси. Так, наприклад, якщо купите картину Айвазовського в цей час, в подальшому можете прогоріти, або ця картина згорить у вашому домі.

Любов і стосунки

Більшу частину місяця Венера перебуватиме в знаку Діви, а Діва – не особливо емоційний знак, який любить порядок, стабільність. Тому любовний запал у цей час не буде особливо сильним, все буде підпорядковане розуму. Це хороший час для жінок легкої поведінки і утриманок. Для інтиму, емоцій, великої любові вересень навряд чи можна назвати сприятливим. Дуже швидко романтичні зв'язки, пристрасті, романи будуть вистигати, верх візьме розум, бажання стабільності і спокою.

З іншого боку, цього місяця будуть і гармонійні періоди у відносинах, особливо поблизу 20 вересня. 19-21 вересня Венера буде в повній гармонії з Ураном, а це непоганий транзит для сюрпризів і приємних змін у стосунках. Якщо ви хочете запропонувати руку і серце, то краще це робити якраз 19-21 вересня. Хоча, звичайно, Венера в Діві не особливо любить зміни, але, коли вона зустрінеться з Ураном у цьому гармонійному зв'язку, вона буде готова щось міняти. У будь-якому випадку, можна щось запропонувати змінити.

Для тих, хто хоче розірвати відносини, це теж гарний час. Хто хоче запросити до себе додому жити дівчину або жінку – теж вдалий момент.


Поблизу 24 вересня Венера буде в напрузі з Нептуном. У зв'язку з цим є ризик бути обдуреним, обдуреним на гроші, а в чай можуть підмішати клофелін. Цей транзит також може привести до образ і розчарувань. Великі очікування не виправдаються. Будуть обмани і самообмани. Тому поблизу цієї дати краще не заводити нові відносини і не ходити на побачення 23-25 вересня. Можлива підозрілість, обман на гроші, партнери можуть розкрити непривабливі факти про вас. Підвищується ризик зрад, тому це найкращий час для того, щоб найняти фахівця зі стеження за вашим чоловіком, який може піти наліво, "стрибнути в гречку".

26 вересня Венера буде в гармонії з Плутоном, її вплив буде поширюватися на 27-28 числа. Плюс вона буде в поєднанні з Меркурієм. 27 вересня буде досить гармонійним і може принести багато нових вражень та інсайдів. Емоції в ці дні можуть просто захопити вас. Добре говорити з партнерами на тему стосунків, обговорювати те, через що виникли непорозуміння. Крім того, це найкращий час для першого сексуального контакту.

Поїздки та подорожі

Оскільки у вересні на нас чекає період ретроградного Меркурія, добре їздити в уже добре знайомі і освоєні місця, де раніше доводилося бувати. Для поїздок у нові місця це найгірший місяць – подібні поїздки потрібно встигнути в перший тиждень місяця.

Ретроградність Меркурія не забороняє подорожувати, а попереджає, що в цей час більше ризиків затримок у дорозі або втрати багажу. Також це найгірший час для переоформлення паспортів, віз. Краще не подавати документи на візу у вересні, оскільки висока ймовірність її не отримати.

Якщо вам обов'язково потрібно вирушити в поїздку, то хоча б уникайте її початку в невдалі дні і завжди тримайте під рукою "план Б".

Сприятливі дні для поїздок:

  • до моря, водойми – 3-4, 19-20 вересня (ті місця, де ви вже були);
  • у санаторій – 3-4 вересня;
  • у гори – 5, 7 вересня;
  • за місто, близькі поїздки – 16-17 вересня;
  • у театри, на атракціони або концерти – 3-4, 15, 21-22, 26-27 вересня;
  • на семінари та тренінги – 3-4, 16-17 вересня;
  • ділові поїздки – 5-6, 23-25 вересня.

Найнесприятливіші дні для поїздок: 1, 2, 8-12, 28-30 вересня. Кінець вересня – найбільш невдалий час для того, щоб вирушати в дорогу.

Небезпеки місяця

Слід бути уважнішими в ті дні, коли Місяць буде змінювати фазу: 3, 10, 17, 25 вересня. На нас чекає напружений повний Місяць 10 вересня в аспектах із Марсом. Це потрібно враховувати при плануванні справ.

16 вересня буде жорсткий квадрат Марса до Венери – це найгірший час для першого сексуального контакту. Можуть бути сварки, обмани, жахливі ситуації, різанина. Це не найкращий час і для відвідування нічних клубів.

Меркурій стане розвертатися поблизу напруженого транзиту до Юпітера 2-3 і 18-19 вересня. Це не дуже сприятливі дні для вирішення юридичних питань і поїздок. Всі юридичні справи, переговори, торгівля категорично протипоказані.

***

У вересні-2022 рекомендується: повертатися до незавершених справ, які були кинуті на півдорозі або які хочеться переробити; переглядати старі фільми; повертатися до старих тем, повторювати раніше пройдений матеріал; відновлювати старе навчання; вирушати в місця, де вже бували раніше; повертатися до рідних; тим, хто емігрував, сприятливо повернутися на батьківщину.

У вересні-2022 не рекомендується: шукати серйозних стосунків, хіба що спонсорів; тринькати гроші і ризикувати фінансами в будь-якій сфері; купувати що-небудь, особливо автомобілі; давати обіцянки і вірити обіцянкам інших.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...