Гороскоп розставань: Як різні знаки зодіаку переживають розрив стосунків

Ніхто не застрахований від невдалого досвіду любовних стосунків. Сварки, скандали, відмінності в поглядах ведуть до розриву, хворобливого розставання, передають Патріоти України.

Кожен знак Зодіаку переживає розрив з партнером по-своєму: хтось ніяк не може змиритися зі зрадою, а хтось поспішає розпочати нові відносини.

Овен

Не кожен наважиться розірвати відносини із запальним Овном. Представники цього знака Зодіаку готові метати громи і блискавки, рвати і трощити все, що потрапить під руку. Якщо зрадником виявився сам Овен, то справа приймає інший оборот. Вони стають сентиментальними, клянуться у вірності, плачуть в жилетку щоб потім все -таки прийняти рішення розлучитися.

Телець

Тельці не будуть пов’язувати своє життя з ким попало і вибирають партнера назавжди. Тому, коли обранець заявляє їм про рішення розірвати стосунки, Тельці відчувають шок. Вони дуже болісно переживають зраду і в усьому звинувачують себе.

Близнюки

Близнюки не особливо переживають про розрив відносин. Вони впевнені, що наступного разу обов’язково все буде добре. Після розставання Близнюки холоднокровно шукають нових знайомств, продовжуючи жити далі, як ні в чому не бувало. Вони не хочуть слухати задушевні мови і вибачення від ініціатора розриву, адже все найцікавіше у них ще попереду.

Рак

Розставання для Раків – справжній стрес. Самі вони дуже рідко наважуються на такий вчинок. Навіть якщо відносини вичерпали себе, а партнер явно демонструє свою байдужість, Рак буде сподіватися на краще. Якщо все ж розрив стався, Рак буде дуже страждати і закриється в своїй раковині і надовго перестане довіряти людям.

Лев

Леви встигають ретируватися самі до того, як їх кинуть. Справа в тому, що вони відчувають, коли кінець близький. Рішення Лева піти не підлягатиме сумніву. Вони можуть залишити свою другу половинку, якщо їх щось не влаштує, або щось піде не так. Про це вони холоднокровно розкажуть і підуть, не залишивши шансу на другу спробу.

Діва

Діви будуть рятувати навіть безперспективні відносини. Одні тільки думки про розрив завдають їм сильний біль. Якщо партнер прийняв рішення розлучитися, Діва з гідністю прийме цей іспит. Діва проаналізує невдалий досвід і через деякий час буде готова до нових відносин.

Терези

Терези самі ніколи не думають про розрив. Навіть якщо відносини тріщать по швах, а любові давно немає, Терези чекатимуть, що обранець перший заявить про розставання. Це рішення Терези приймуть з радістю, знімаючи з себе всю відповідальність за те, що відбувається.

Скорпіон

Скорпіони ніколи не заявлять про розрив без вагомої причини. Вони дуже серйозно підходять до питання любові і відносин. Якщо їх зрадили, вони стануть ненавидіти свого обранця. Кинутий Скорпіон здатний жорстоко мститися.

Стрілець

Оптимізм Стрільців часом закриває їм очі на реальність того, що відбувається. Віра в хороше і в кращі людські якості змушує їх терпіти і відтягувати хворобливе розставання. Після розриву вони залишаються друзями зі своїми екс-обранцями.

Козеріг

Козероги нерідко помиляються з вибором партнера. Коли приймають рішення розлучитися, можуть висловити своєму обранцеві все, що накопичилося за весь період спільного проживання. Однак, якщо друга половинка вирішить кинути Козерога, у неї повинні бути на те вагомі підстави.

Водолій

Якщо любов пройшла, а емоції вже не такі яскраві, як раніше, Водолії приймають рішення розлучитися. Вони вважають за краще зробити це спокійно, тихо, без сліз, істерик і сварок. Якщо зрадили Водолія, то він з головою поринає в роботу, щоб уникнути самотності і депресії.

Риби

Прийняти остаточне рішення про розставання для Риб досить складно. Якщо вони є ініціаторами розриву, то завжди дають другий шанс. Однак, коли самі Риби стають жертвами зради, вони влаштовують театральні сценки зі сльозами і заламуваннями рук, стражданнями і сльозами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це стосується не тільки Харківщини": Екстрасенс попередив про ймовірні обстріли України

четвер, 28 березень 2024, 17:59

Таролог, чорний маг та екстрасенс Віктор Литовський вважає, що окупанти і далі обстрілюватимуть Україну. Водночас він пророкує потрясіння і у державі-агресорці. Про це він сказав на ютуб-каналі "Передбачення", передають Патріоти України. "Ворог нама...

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...