Гороскоп Таро для всіх знаків Зодіаку: Астрологи розповіли, які зміни подарує вам Тигр у 2022 році

Гороскоп по картах Таро розповість кожному знаку Зодіаку, що нового може принести рік Тигра. В якому напрямку рухатися, щоб досягти успіху, і які проблеми можуть виникнути у вашому житті? Що чекає у сфері відносин, фінансів, кар'єри? Про це пише EG, зазначають Патріоти України.

Овен

Карта "Колісниця", що випала вам, означає повну гармонію, спокій і впевненість. Вас чекає зростання і просування по кар'єрі, а всі перешкоди вам вдасться подолати своїми силами. Овни-одинаки мають хороший шанс зустріти другу половинку. Нові знайомства, приємні подорожі - ось що чекає вас в наступному році.

Телець

Карта "Імператор" означає силу, владу, сміливість, велич і впевненість. Тельця в 2022 році чекає шлях пізнання себе, ви станете мудрими, розважливими, і вам піддадуться найскладніші завдання. Вдалим наступний рік стане і для того, щоб влаштувати своє сімейне життя.

Близнюки

Перевернута карта "Смерть" попереджає, що в 2022 році у вашому житті закінчиться поточний період і почнеться щось нове. Можливо, ви будете нелегко переживати ці зміни. Але труднощі подолати вам все ж доведеться, щоб відчути внутрішнє переродження, спокій і гармонію. Рік Тигра виявиться дуже хорошим часом для влаштування особистого життя.

Рак

Карта "Відлюдник" означає пізнання і прийняття самого себе. У рік Тигра вам доведеться боротися з пристрастями і помилками. Всі ваші невдачі пов'язані з тим, що ви погано розумієте всі грані своєї особистості і не вмієте вигідно використовувати сильні риси свого характеру. Але в році Тигра ви нарешті зможете встати на шлях істинний, досягти успіхів в роботі і навчанні.

Лев

Ваша карта - перевернутий "Мир". Це означає, що вас чекають важливі життєві зміни і уроки. Відбудеться чимало ситуацій, в яких ви будете почувати себе ніби не в своїй тарілці, але уникати цього не потрібно, так як ви зможете відкрити нові перспективи. Самотніх Левів чекає перспективне знайомство.

Діва

Ваша карта - "Закохані", вона означає, що вас чекає найважливіший вибір, який дозволить вам вийти на абсолютно новий духовний рівень. Сімейні Діви поглянуть на своїх рідних і близьких по-новому, оцінять їх по достоїнству. Одиноким представникам цього знака зірки дадуть шанс зустріти рідну душу.

Терези

Перевернута карта "Диявол" означає для вас рік, повний суєти і спокус. Але ви зможете подолати труднощі і взяти себе в руки, в результаті ставши на шлях істинний і відчувши гармонію в душі. Ви зможете ясно розгледіти свій шлях, станете впевненіше в собі і зможете самі виконати всі свої заповітні бажання.

Скорпіон

Карта " Маг " означає уяву, амбітність, впевненість в собі, лідерські якості та інтуїцію. Це те, що буде з вами в наступаючому році Тигра. Завдяки такому набору ви зможете вирішити всі накопичені проблеми як в кар'єрі, так і в особистому житті і здорово просунутися вперед.

Стрілець

Карта "Зірка" означає, що рік Тигра стане для вас дуже вдалим. Вона символізує нові надії, радісні зміни, любов і міцне здоров'я. Шукайте нові хобі, освоюйте цікаві навички, а ваша природна чарівність допоможе вам досягти висот.

Козеріг

Ваша карта "Блазень" символізує пригоди, екстремальні ситуації і нові враження, а також попереджає про необхідність бути обережніше. Новий рік обіцяє багато крутих поворотів долі, але завдяки розважливості і продуманості, вам вдасться досягти вражаючих успіхів як в кар'єрі, так і в особистому житті.

Водолій

Перевернута "Вежа" означає, що ви зможете вирішити застарілі конфлікти, якщо тільки не будете придушувати свої почуття і емоції, будете щирими і відкритими. В цьому випадку у ваше життя прийдуть позитивні зміни - Водолії зможете просунутися по кар'єрних сходах і зміцнити відносини з тими, хто вам доріг.

Риби

Рибам дісталася перевернута карта "Місяць". Це означає, що вам не слід покладатися на інтуїцію, адже вона може підвести і притягнути в життя не найрадісніші події. А ось раціональність, практичність і холодний розум допоможуть позбутися хаосу, розставити все по місцях і визначитися з цілями на найближчий рік. В особистому житті вам вдасться позбутися від ілюзій щодо свого партнера і відкритися йому повністю.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Магічний" Рожевий місяць-2024: У чому особливість повні 24 квітня і як вона може змінити ваше життя

вівторок, 23 квітень 2024, 9:05

Лише 8 квітня на небі завершився парад затемнень, а вже варто готуватися до квітневої повні (відома як Рожевий Місяць). Вона цього року очікується в середу, 24 квітня. Місяць перебуватиме у сузір'ї Діви. При цьому найяскравішим об'єктом поруч із Місяце...

Гороскоп на 23 квітня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 23 квітень 2024, 5:20

23 квітня 2024 - це 15 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Терези. День обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх проектів ...