Готові на все заради кохання! Астролог назвала найщедріших чоловіків за знаком Зодіаку

Згідно з народною мудрістю, скупих і жадібних чоловіків необхідно уникати - від взаємин із ними нічого хорошого чекати не доводиться, передають Патріоти України.

Але як зрозуміти, виявиться новий знайомий скнарою, який буде трястися над кожною копійкою, або щедрим прихильником, який не стане скупитися на подарунки та розваги. Астрологиня Людмила Булгакова назвала найщедріших чоловіків зодіаку.

Лев (23.07 – 21.08)

Леви-чоловіки — люди широкої душі і настільки ж широких жестів: вони нічого не пошкодують для того, щоб справити враження людей заможних, якими в більшості випадків і є, і щедрих до всіх, хто зустрічається їм на життєвому шляху. Уславитися як скупі не дозволить їм їхня королівська гідність, яку вони цінують понад усе, тому для них настільки ж важливо і те, який вони вигляд мають у власних очах.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Стрільці — щедрі натури, які, як кажуть в народі, готові зняти з себе останню сорочку, тільки щоб допомогти людині, яка, на їхній погляд, в цьому має потребу. Так, купивши що-небудь для себе, але почувши, що ця річ сподобалася іншому, тут же можуть сказати: "Дарую!" Водночас їм абсолютно не шкода придбання, що вислизнуло від них, — навпаки, вони вкрай пишаються собою і своїм благородством, з яким — на їхнє переконання — жадібність категорично не сумісна.

Телець (21.04 – 21.05)

Тельці, незважаючи на гадану ваговитість і неповороткість, сентиментальні і романтичні, хоч і намагаються приховати ці свої якості від оточення. Саме вони здатні на сюрпризи, пов'язані з великими грошовими витратами — наприклад, поїздкою на екзотичні острови або купівлею мільйона червоних троянд. Втім, квіти представники знака часто вважають марною тратою грошей — як подарунок вони вважають за краще ювелірні вироби: в разі чого їх можна продати, виручивши енну суму грошей.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 14 травня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 14 травень 2024, 5:20

Це сьомий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. Це може бути часом для пошуку нових можливостей у сфері роботи або навчання. Зосередьтеся на своїх кар'єрних цілях та розвитку вмінь, щоб досягти більшого успіху у ваш...

“Питання далі стоїть, що називати перемогою": Астролог назвав дату, коли будуть точитися страшні бої на фронті та коли настане перемога України

понеділок, 13 травень 2024, 23:47

В Україні на думку астрологів в другій половині червня будуть точитися найстрашніші бої. Передбачається, що це може бути одна з найважливіших битв війни. Про це розповів астролог Алакх Ніранджан. “Це означає дуже серйозний опір, боротьбу, смерть, буде ...