Готуймося, напружених ситуацій буде чимало: Гороскоп на тиждень 15-21 листопада для всіх знаків Зодіаку

Перша половина наступного тижня може бути конфліктною, імпульсивною та емоційною, причому на порожньому місці. Але вже з середини семиденки настрій плавно поповзе у бік позитиву, бажання отримати приємні враження, знайомства та нестримне спілкування.

Гороскоп на тиждень 15-21 листопада для Овна

Овен (21 березня – 20 квітня)

У Овнів наступного тижня очікується приємна атмосфера цікавих зустрічей, багатообіцяючих перспектив і нескінченного спілкування. У цей період ви поринете в романтику , знайдете нових знайомих або зустрінете давно забутих друзів. Нудьгувати вам точно не доведеться. У середу вам варто подумати про майбутнє – воно починається вже зараз.

Гороскоп на тиждень 15-21 листопада для Тельця

Телець (21 квітня – 21 травня)

Тільці наступного семиденку зможуть похвалитися успіхом у протилежної статі . Всі відносини як ділового, так і особистого характеру складатимуться так, як ви захочете. За вашим бажанням у вівторок ви зможете досягти повного порозуміння з близькими родичами. А ось наприкінці тижня доведеться похвилюватися.

Гороскоп на тиждень 15-21 листопада для Близнят

Близнюки (22 травня – 21 червня)

У п'ятницю у Близнят вийде поглянути на свої проблеми з боку , без емоцій та сторонніх думок. Так ви зможете побачити шляхи вирішення складних, на перший погляд, питань. Не лінуйтеся, працюйте над виявленою проблемою – ви залишитеся задоволені собою. Ось тільки відпочити у вихідні не розраховуйте.

Гороскоп на тиждень 15-21 листопада для Рака

Рак (22 червня – 22 липня)

Цілком сприятлива семиденка чекає на Раків. Від того, як почнете свій понеділок, залежить, як ви проживете тиждень до кінця. Ви отримаєте цінну інформацію, якою слід розпорядитися з розумом. У ваших починаннях вас підтримають друзі та родичі, так що готуйтеся до позитивних змін у житті .

Гороскоп на тиждень 15-21 листопада для Лева

Лев (23 липня – 21 серпня)

Левам наступного тижня доведеться активно попрацювати у професійній сфері та у зовсім новій справі. У вівторок постарайтеся підняти свій авторитет в очах керівництва – і тоді можете розраховувати на заохочення. Подумайте, чи всі ваші дії такі важливі, чи можна на чомусь заощадити сили та час.

Гороскоп на тиждень 15-21 листопада для Діви

Діва (22 серпня – 23 вересня)

У Дів наступного тижня починається активний період у діловому житті . Ваша працьовитість, рішучість та креатив допоможуть набути нових ділових зв'язків. Це, своєю чергою, позитивно позначиться на вашому професійному зростанні та приведе до успіху як на роботі, так і в особистому житті. Ближче до вихідних зверніть увагу на стан здоров'я.

Гороскоп на тиждень 15-21 листопада для Терезів

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

З початку семиденки Терези виявлять активність і будуть сповнені рішучості, що допоможе легко реалізувати далекосяжні плани . У середу помітно зросте працездатність, до вас потягнуться нові люди – вам буде корисно скористатися цим для власної вигоди. Намагайтеся уникати будь-яких конфліктних ситуацій.

Гороскоп на тиждень 15-21 листопада для Скорпіона

Скорпіон (24 жовтня – 23 листопада)

Протягом усього наступного тижня Скорпіони виявлять невластиву їм миролюбність, чим завоюють симпатію у оточуючих . До вас прислухаються колеги на роботі та члени родини вдома. У четвер не пропустіть шанс отримати нові ділові зв'язки та контакти. На вихідних вам буде корисно добре відпочити – можна навіть відключити телефон.

Гороскоп на тиждень 15-21 листопада для Стрільця

Стрілець (24 листопада – 22 грудня)

Якщо Стрільці виявлять завзятість та цілеспрямованість , то наступного тижня на них чекатиме успіх у професійній сфері, особливо у торгівлі або у сфері обслуговування. У понеділок у вас виявляться лідерські якості, завдяки яким ви зможете очолити колектив та спільно досягти поставленої мети.

Гороскоп на тиждень 15-21 листопада для Козорога

Козеріг (23 грудня – 20 січня)

Козорогам практично весь тиждень доведеться воювати зі своїми вируючими та непокірними почуттями. Намагайтеся діяти за велінням розуму – тоді ви зумієте впоратися з проблемами і на роботі, і в особистому житті. У п'ятницю ваші переживання стосовно стосунків із коханими людьми та дітьми абсолютно безпідставні.

Гороскоп на тиждень 15-21 листопада для Водолія

Водолій (21 січня – 19 лютого)

У Водоліїв намічається зовсім неоднозначний період . У понеділок нікому не довіряйте своїх напрацювань у сфері бізнесу. Вам корисно діяти наодинці – це принесе фінансовий успіх. На вихідних проявіть уважність – можливі багатообіцяючі перспективи, якщо ви не проморгаєте і їх не перехопить хтось інший.

Гороскоп на тиждень 15-21 листопада для Риб

Риби (20 лютого – 20 березня)

Наступний тиждень навантажить Риб великою кількістю роботи , за яку, втім, ви отримаєте непоганий гонорар. У вівторок не варто відкладати на потім справи, які ви можете здійснити вже зараз. Тиждень пролетить швидко, і ви можете все не встигнути. Вам дуже знадобиться підтримка друзів та рідних.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...

Гороскоп на 28 березня для всіх знаків зодіаку

четвер, 28 березень 2024, 5:14

18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на с...