Готуйтеся! Листопадова повня 2021 співпаде з затемненням - кому вона принесе удачу, а кому біди

Остання повня 2021 року відбудеться 19 грудня об 11:02 за київським часом. Особливість цієї події в тому, що вона співпаде з місячним затемненням, яке також розпочнеться об 11:00. У чому особливість цього періоду, кому він може принести вигоду, а кому проблеми і невдачі - читайте нижче в нашому матеріалі. Про це Lite розповіла відомий астролог Аріна Атуровна, передають Патріоти України.

За словами експерта, в період затемнення душа людини стає найбільш вразливою, так як почуття отримують м'якість, ніжність і всепрощення.

"У ці моменти естетичне сприйняття буде максимально витонченим, але при цьому спостерігається прагнення до вишуканості гастрономічних потреб. Людина стає злегка ледачою і загальмованою, навколишній світ сприймається нею ніби в райдужному світлі", - говорить астролог.

В цей час може захотітися випробувати невеликі радості життя, але при цьому зробити так, щоб оточення стало більш затишним, комфортним і красивим.

"У багатьох виникає бажання намалювати шедевральну картину, пограти на фортепіано, посадити красиву квітку в саду або просто прибратися в кімнаті", - говорить Аріна. При цьому меланхолія буде відмінно поєднуватися з меркантильністю, тому ризик витратити багато грошей невисокий.

Чого слід побоюватися

Тим, хто стежить за харчуванням, рекомендується вживати екологічно чисті, свіжі продукти, але дієт, детоксів і всілякого голодування краще уникати.

У сфері особистих відносин може виникати норовистість, апатичність, так як в цей час зростає образливість. А підозрілість і недовірливість може тільки посилювати цей момент. Постарайтеся стримуватися.

Удача буде супроводжувати в справах, пов'язаних з:

  • фінансовим напрямком - це відкриття рахунків у банку, взяття депозитів, погашення кредитів, примноження грошових коштів та інші подібні операції;
  • починаннями в бізнесі - створення бізнес-плану, укладення договорів, пропозиції з приводу вирішення важливих для вашої діяльності методів;
  • продажем і покупкою про запас продуктів і речей, що призначаються для використання в майбутньому;
  • заручинами, пропозицією руки і серця, весіллям та іншими подіями - саме цей період обіцяє довгі і стабільні відносини в парі;
  • посадкою зеленої рослинності - дерев, квітів, газонів.

Хто зможе побачити місячне затемнення

Експерти кажуть, що це часткове затемнення буде видно в Австралії і Тихому океані, Східній Азії, Північній і Південній Америці. Звичайно ж його можна буде спостерігати онлайн при бажанні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...