Буде вирішальна битва: Астрологи назвали піковий момент і сказали, коли будуть нові бомбардування України

Україна вступила в новий і дуже непростий період війни. Як зазначають астрологи, листопад буде для країни дуже важким, а бомбити Україну будуть довго, передають Патріоти України.

"Окупанти з кимось домовляються та просять допомоги у інших. У Росії можуть бути нові стратегії і нові плани. Вони готують нові наступи, і нові хитрі відступи з деяких регіонів", - сказала астролог Яна Езотеричка.

Скільки бомбитимуть Україну

"Сили у РФ є і війна триватиме. Фінансування війни йде, і вони не хочуть її завершувати", - сказала Яна Эзотеричка. Астролог Олексій Кириченко зазначає, що ракетне бомбардування триватиме.

"У 2023 році Сатурн знаходиться в знаку Водолія. Водолій означає дощі або те, що падає з неба. Сатур - це камені з нема. Тобто осколки ракет, які летять на Україну з неба. До березня 2023 року можуть бомбити Україну ракетами, поки Сатурн не вийде з Водолія. Далі Сатурни перейде в Риби, війна не закінчиться в один день. Це буде відбуватися хвилями. Взимку бомбардування України буде не таким інтенсивним", - каже астролог Олексій Кириченко.

Наприкінці жовтня розпочався період Ретроградного Марса. Як кажуть астрологи, це планета війни і конфліктів, яка призведе до вирішальної битви.

"Саме на ретроградному Марсі вирішується доля зіткнення (війни в Україні - ред.). Це дуже впертий період, який триватиме до середини січня (12 січня 2023 року - ред). Найбільш пікові моменти можуть бути в листопаді-грудні. У цей період може все вирішиться у війні", - сказав астролог Михайло Левін.

Масштабне вторгнення з нових напрямків в Україну - прогноз

"Швидкого наступу окупантів на нових напрямках не буде. Якщо ви живете за 40-50 км від лінії фронту, то російська армія не зможе швидко наступати. Тому бігти не варто прямо зараз. Крім того, після саміту "Великої двадцятки", який пройде з 15 листопада, ескалація у війні повинна вщухнути", - сказав астролог Олексій Кириченко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 4 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 4 травень 2024, 5:20

Вихідні стануть чудовим часом для відпочинку після важкого робочого тижня. Це також чудовий час, щоб провести час із сім'єю або друзями. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні стануть часом для Овнів, щоб зосередитися на особистому зростанні. Знайдіть спосіб з...

Зваляться випробування! Травень стане справжнім випробуванням на міцність для цих знаків зодіаку

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:56

Комусь доведеться приймати важкі рішення, хтось пересваряться з близькими, а когось з головою накриє лавина невдач. Втім, переживши цей складний період, вони стануть лише сильнішими, передають Патріоти України. Овен. Гороскоп на травень 2024 обіцяє пре...