Грошей буде вдосталь, але від гулянок утримайтесь: Гороскоп на 26 квітня - 2 травня та що неодмінно треба зробити у Страсний тиждень

Тиждень з 26 квітня по 2 травня – час спокути і примирення. Вибачайте і просіть вибачення у рідних та коханих. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова, передають Патріоти України.

"У понеділок матимемо повню, - каже астрологиня. - День видасться напруженим. Таланитиме терплячим. Беріться за справи, для яких зараз нема перепон. У Страсний тиждень треба більше молитися, читати Біблію і замислюватися про вічне. Більше уваги приділіть дітям. Розкажіть їм про Великодні традиції вашої родини. У цей тиждень варто прибрати оселю і двір до свята. Треба дотримуватися суворого посту. Не можна сваритися, обговорювати когось і розпускати плітки. У четвер гарно зійде паска. Салати і м'ясні страви краще готуйте в суботу", - сказала експерт.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Тиждень розставить крапки над "і". Не дивуйтеся, якщо з вашого оточення підуть нещирі люди. Відмовтеся від жирної їжі та напівфабрикатів. Не ігноруйте болю у правому підребер'ї.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Буде багато приємних несподіванок. Опинитесь у потрібному місці в потрібний час. Натхнення і сил вдосталь, аби відстоювати свої інтереси і ставати на захист скривджених.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Доведеться змінювати плани. Через пандемію багато хто відмовиться від поїздки на свята до батьків. Не йдіть проти закону. Карма наздожене кожного.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не відмовляйтеся від зустрічі з друзями. Їхні поради допоможуть вийти зі скрути. На свято побалакайте зі старшими родичами. Подорож із коханими завершиться серйозними змінами в житті.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Доведеться працювати за двох. Не час змінювати партнера, роботу чи місце проживання. Гарну винагороду отримають ті, хто цього тижня прокидатиметься раніше.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Захочете веселощів і задоволення. Зберігайте здоровий глузд. Годі вестися на пропозиції, які попахують неприємностями. Гулянки можуть закінчитися плачевно. Грошей у гаманці більшає.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Годі заздрити чужим здобуткам. Ніщо не заважає вам стати успішним. Попрацюйте біля землі. Сійте моркву і щавель, садіть картоплю. Тринькати гроші не слід. Скоро вони знадобляться.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Зміна місця роботи не буде вдалою. Платитимуть більше, але працювати доведеться допізна. Поїздка на заробітки розчарує. Розлука з коханими й туга за домом змусять повернутися на батьківщину.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Почуватиметеся використаним. Ті, хто роками втирався у довіру, тепер крастимуть ідеї та присвоюватимуть собі ваші заслуги. Не хваліться планами. Налагоджений бізнес даватиме гарний прибуток.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Будете боротися за інтереси скривджених. Кохані нарікатимуть на самотність. Візьміть відпустку і допоможіть їм із прибиранням у домі. Діти оголосять про намір побратися влітку.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Плани доведеться змінити через візит родичів. Завершуйте ремонт, наведіть порядок на кухні. Якщо є можливість, доручіть частину своїх обов'язків найманим робітникам.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не беріться мирити ворогуючих. Вас втягнуть у конфлікт і зроблять винуватцем. Грошей буде вдосталь. Не дозволяйте самотності штовхати вас на відчайдушні кроки. Сайти знайомств розчарують.

Джерело: Gazeta.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....