Грошей не шкодують і під час війни? Відьма Марія Тиха шокувала своїм заробітком на місяць, і скільки коштує навести порчу

Екстрасенска і спадкова відьма Марія Тиха розповіла про свій заробіток.Точну суму знаменита маг називати не стала, втім зазначила, що заробляє більше ніж 10 тисяч доларів на місяць. Разом з тим Тиха не стала приховувати що найбільше якось заробила більше ніж 20 тисяч доларів, передають Патріоти України.

"По різному буває. Я ж не знаю з яким запитом прийде до мене людина сьогодні. Різні запити бувають і вони коштують дорожче. Є консультації, які коштують 12 тис грн, а є ритуали", -розповіла Марія Тиха у програмі "Слава+".

Ведучий Слава Дьомін поцікавився у відьми, скільки коштує навести порчу. Тут Марія теж не стала давати чіткої відповіді:

"Знову ж таки, я не знаю про яку порчу ми говоримо. Їх дуже багато. Дивлячись на що. Треба діагностувати, я так не можу – пальцем в небо. Давай так. У магів порча від трьох тисяч доларів коштує. У магів взагалі", - прокоментувала екстрасенска.

Разом з тим Марія Тиха поділилася, на що вона витрачає гроші. Зокрема, у відьми є свій особистий водій, полюбляє Тиха брендові речі ну і, звісно, чимало грошей йде на догляд за собою:

"Я взагалі не отримую задоволення не від чого. В плані речей так само. Можемо зробити висновок, що вони мені теж не потрібні. Але це статус певний, я все ж таки на ТБ, десь кудись виходжу, мене люди бачать. Я маю мати такий вигляд, я не можу мати вигляд, вибачте, бомжа", - пояснила Марія Тиха.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бережіться! Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала міста, в яких буде небезпечно

четвер, 26 вересень 2024, 18:37

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, чого очікувати жителям Запоріжжя, Дніпра, Харків, Херсона та Сум. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. "Ситуація в Запоріжжі найгірша навіть не в...

"Постійно бачимо": Переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про візит до України "посланця миру"

четвер, 26 вересень 2024, 12:30

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова пояснила візит до України президентки Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Тарологиня зазначила, що президентка Єврокомісії приїхала, щоб ...