Гроші, фатальна зустріч чи повний провал: Гороскоп на 22 вересня - дізнайтеся, що буде з вами

У середу, 22 вересня, Овнам варто дотримуватися правил і зобов'язань, Близнюки можуть отримати гроші, якщо докладуть трохи зусиль, а Ракам доведеться налагоджувати контакти й організовувати зустрічі. Терезам цього дня варто більше відпочивати і зберігати спокій, а Козероги будуть багато думати і ухвалювати рішення.

Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка ексклюзивно для AstroOboz склала гороскоп на картах таро для всіх знаків зодіаку на 22 вересня. Хто проведе день в оточенні близьких людей, читайте далі.

Овен

Активний та проривний період, коли потрібно дуже швидко вирішувати справи, йти напролом, впевнено аргументувати і навіть продавлювати. А ще – самими бути зразком для інших, дотримуватися слова, правил та зобов'язань.

Телець

Час тягтиметься дуже повільно. Та й ви нікуди не поспішаєте, бо основні свої справи ви вже давно зробили, обов'язки виконали. Тож сьогодні можна буде і відпочити, і власними питаннями зайнятися, а краще за все – просто виспатись.

Близнюки

Можете сьогодні отримати гарні гроші, якщо докладете зовсім трохи зусиль. І гроші на вас посипляться щедрим потоком. Просто продумайте стратегію, як цього досягти – і фінансовий водоспад не за горами.

Рак

День підвищеної ділової активності, коли вам потрібно буде вирішувати різні питання, налагоджувати контакти, організовувати зустрічі, вести перемовини, і взагалі – створювати надійний фундамент подальшої діяльності.

Лев

Здається, вам пощастить і ви цього дня відпочиваєте. Можливо, підвернеться якась нагода опинитися десь у тихому і може навіть теплому місці, де вас радо зустрінуть і ви досить приємно проведете час.

Діва

Вам сьогодні буде дуже гарно у компанії, коли оточують дуже позитивні люди, з якими у ває є спільне минуле і ви плануєте і спільне майбутнє. От і займіться цим – сплануйте щось разом, вигадайте такий проект, який би хотілося разом втілити.

Терези

Сьогодні важливо зберігати спокій, більше відпочивати, поринати у спогади чи фантазії. Словом, особливо нічого не робити, тільки релаксувати, навіть домашніми справами не займатися – просто кайфуйте.

Скорпіон

Роботи буде ну дуже багато, просто непідйомна кількість на вас навалюється, але це якраз той випадок, коли вона вас виносить на вершину слави, а ваша працелюбність буде найкращим аргументом для ваших клієнтів чи інших працедавців.

Стрілець

Сьогодні не варто бути скромними та тихими, хваліть себе перед іншими людьми, позитивними характеристиками підкреслюйте власну значущість. Навіть рекомендується дещо себе перехвалити і щось перебільшити.

Козеріг

Ви будете сьогодні довго вагатися, обирати кращі варіанти, зважувати, словом, вмикати мізки і їх застосовувати. Можливо, не одразу вам вдасться активно включитися в цю роботу, але виходу іншого немає – потрібно думати.

Водолій

Любов та уся ця романтика вам застилає очі. І уже не йдеться про роботу, ви вже не здатні більше ні нащо, бо навіть думати не можете в іншому напрямку – тільки про почуття та предмет вашої пристрасті.

Риби

У вас буде можливість дещо обійти закон для того, щоб досягти своїх цілей – хтось вас підбиватиме вчинити трохи нечесно. І тільки від вашої доброчесності залежить, чи зважитесь ви на цей крок, чи залишаєтесь чесними та порядними.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Магічний" Рожевий місяць-2024: У чому особливість повні 24 квітня і як вона може змінити ваше життя

вівторок, 23 квітень 2024, 9:05

Лише 8 квітня на небі завершився парад затемнень, а вже варто готуватися до квітневої повні (відома як Рожевий Місяць). Вона цього року очікується в середу, 24 квітня. Місяць перебуватиме у сузір'ї Діви. При цьому найяскравішим об'єктом поруч із Місяце...

Гороскоп на 23 квітня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 23 квітень 2024, 5:20

23 квітня 2024 - це 15 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Терези. День обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх проектів ...