Гроші, кохання чи незабутня подорож? Середина осені подарує приємні сюрпризи - астрологи назвали головних щасливчиків

Гороскоп на жовтень говорить про те, що другий місяць осені принесе багато клопоту і завдань. Перша половина місяця буде складною через ретроградний Меркурій, а ось друга половина жовтня очікується більш активною і продуктивною. Астрологи назвали головних щасливчиків за знаком Зодіаку в жовтні 2021 року. Про це інформує Dailyhoro, передають Патріоти України.

Телець

Майже весь жовтень для Тельців стане комфортним. Не варто відкладати важливі справи на потім - використовуйте позитивну енергетику по максимуму. Всі свої завдання розставте за ступенем важливості й займіться найскладнішими в першу чергу. Будьте уважні до знаків – вони дадуть знати про наближення корисних і щасливих змін в житті. Єдиний несприятливий день - 30 жовтня. Пристрасть і напористість Тельців підуть на спад, а планети можуть сплутати плани.

Рак

У жовтні постарайтеся позбутися від спогадів і налаштуйтеся на позитив. Після 11 жовтня, коли Сатурн вийде з ретроградного руху, у Раків почнеться абсолютно нова смуга життя. Вийде зміцнити свої позиції в любові та справах, підвищити енергетику і гарний настрій. Життя стане більш радісним, спокійним, зрозумілим і передбачуваним.

Лев

Прямий рух Плутона принесе Левам удачу та успіх. Вони зможуть легше знаходити спільну мову з оточуючими та позбудуться почуття провини. Сварки та конфлікти підуть в минуле, в сім'ї та робочому колективі відновиться гармонія і спокій. Леви будуть відкриті для інших людей і зможуть відповісти добром на добро. Життя може змінитися кардинально, якщо навчитися адекватно сприймати критику і побажання близьких людей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...