Гроші, кохання і перемога одна на всіх: Астролог розповіла українцям, кому й що принесе 2023 рік, рік великих можливостей

2023-й – рік великих можливостей. Він буде строкатий, проте цікавий і холодний. І продуктивний.

Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Українці стануть терплячішими, готовими змиритися і потерпіти заради найвищої мети, – каже астрологиня. – Зумієте легко здобути те, про що давно мріяли, і позбутися всього, що заважає. Попрощайтеся з токсичними людьми, які тягнуть на дно. Змініть вид діяльності, який забирає багато сил, але не дає змоги заробити достатньо грошей. Таланитиме Овнам, Близнюкам, Левам, Дівам, Терезам і Скорпіонам. Цей рік принесе вам гроші, кохання і багато перемог".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Утримайтеся від придбання нерухомості. Грошей вистачатиме, вигідних пропозицій буде вдосталь, але куплені будинки й квартири матимуть приховані проблеми. На першому місці має стояти власне я. Якщо не подбаєте про себе, про вас не потурбується ніхто.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Добре проведе рік той, хто має поряд надійне плече: кохану людину, батьків чи друзів. Вивчайте свої корені й використовуйте силу роду. Згадайте, у чому були сильними бабусі й дідусі. Успадкований від них талант годуватиме, доки основне місце роботи не приноситиме достатнього заробітку.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Більше досягнете, якщо забудете про страх та образи. Не тримайтеся за минуле. Скиньте із себе проблеми інших людей. Певний час можете бути без роботи. Це не привід хвилюватися. Використайте цей час, щоб добре обдумати, чим хочете займатися далі.

Рак (22 червня – 22 липня)

Це рік випробувань. Не намагайтеся зберегти все як було. Рухайтеся у ногу з часом. Не сидітиметься на місці. Багато мандруватимете. Знайдете своє улюблене місто, ресторан, книжку, страву. Розвивайте творчі й спортивні здібності. Маєте всі шанси для перемоги в конкурсах і змаганнях.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Відкриється друге дихання. Люди, які раніше встромляли палиці в колеса, зараз матимуть вдосталь власних проблем, тому відступлять від вас. Літні Леви знайдуть послідовників. Підвищаться заробітки у тренерів і репетиторів. Зацікавитеся психологією. Шукатимете сенс життя, перейматиметеся минулим і майбутнім.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Щаститиме в усьому. Ваші успіхи помічатимуть, а помилки пробачатимуть. Маєте усі шанси розбагатіти. Ті, хто втік від війни за кордон, шукатимуть можливості повернутися додому. Батьківщина цього року буде місцем вашої сили.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Ваші апетити зростають. Отримаєте вдосталь, але хотітиметься ще більше. Не прагніть зробити кар'єру. Головне – втриматися на позиціях, яких уже досягли. У вашому домі забагато гостей. Важко зосередитися на роботі, особливо в умовах, коли житло перетворилися на офіс. Не замовчуйте свої проблеми. Шукайте людей, які допоможуть їх розв'язати.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Якщо комусь і пощастить цього року, то саме вам. Це час шансу. Заявите про себе як про мудрого лідера. Той, хто раніше керував вами, перетвориться на вашого підлеглого. Згуртуєте команду переможців. Погоджуйтеся на закордонні відрядження, але по можливості пересувайтеся поїздом.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Буде багато пригод, а це тішить. Це рік початку нового життя. І професійного, і особистого. Переосмислите себе, станете мудрішими і терплячішими. Народжуватимете дітей, заводитимете домашніх улюбленців, вийдете на новий професійний рівень.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Той, хто хоче досягти чогось цього року, має ставати до справ від 2 січня. Найбільше вдасться взимку. Потім станете вразливими, втратите уміння тримати удар. Не забувайте про свої сильні сторони. Вигідно вкладете гроші в нерухомість. Купите дім своєї мрії. Нарікатимете на погіршення пам'яті. Розв'язати проблему допоможе повноцінний сон.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Це час зростання і мудрішання. Маєте багато козирів у рукавах. Це дозволить пережити непрості часи й вийти з них багатими та успішними. Сповнені сил і натхнення, щоб досягти будь-чого. Січень використайте для глобального планування на рік. Завдяки цьому багато чого встигнете й не забудете про головне.

Риби (21 лютого – 20 березня)

До кінця весни залишайтеся активним і публічним. Від цього залежить, наскільки комфортно житимете у другій половині року. На вас покладатимуть великі сподівання. Вважатимуть, що можете щось змінити, бо знаєте, як правильно. Ви ж спостерігатимете, добре все обдумаєте і лише тоді діятимете.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Магічний" Рожевий місяць-2024: У чому особливість повні 24 квітня і як вона може змінити ваше життя

вівторок, 23 квітень 2024, 9:05

Лише 8 квітня на небі завершився парад затемнень, а вже варто готуватися до квітневої повні (відома як Рожевий Місяць). Вона цього року очікується в середу, 24 квітня. Місяць перебуватиме у сузір'ї Діви. При цьому найяскравішим об'єктом поруч із Місяце...

Гороскоп на 23 квітня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 23 квітень 2024, 5:20

23 квітня 2024 - це 15 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Терези. День обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх проектів ...