Гроші, подарунки і здійснення мрій! Трьом знакам Зодіаку дуже пощастить цього тижня

Близнюків та Стрільців цього тижня очікують несподівані гроші, подарунки та привітання. А у Дів бажання здійснюватимуться мало не миттєво, зазначають Патріоти України.

Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка ексклюзивно для AstroOboz склала гороскоп на картах таро на 20-26 грудня. Докладніше про знаки зодіаку, яким пощастить, читайте далі.

Близнюки

Раптово можете отримати подарунки та привітання від тих людей, про яких ви давно не чули та й не очікували такої уваги до своєї особи. Також надходять якісь несподівані гроші за попередньо виконану роботу, про яку ви можете навіть забути.

Діва

Щасливі випадки цього тижня траплятимуться особливо часто, і це буде схоже на якусь неймовірну казку, коли ваші бажання здійснюються мало не миттєво. Словом, завершення року для вас буде дуже вдалим.

Стрілець

Чого людині ще потрібно для щастя у цю чудову пору – гроші та подарунки, які піднімають настрій і дозволяють вам почуватися на мільйон. От і цього тижня ви будете отримувати додаткові виплати і сюрпризи від друзів, родичів, колег і навіть незнайомих людей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...