Гроші прийдуть, звідки не чекали! Названо головних везунчиків травня серед знаків Зодіаку

Гороскоп на травень 2021 обіцяє трьом знакам Зодіаку фінансове везіння і успіх. Астролог дала пораду кожному з них, як правильно скористатися прихильністю і домогтися висот в кінці весни. Прогнозом на травень з нами поділилася астролог Аріна Артуровна. Експерт рекомендує читати гороскоп за своїм Асцендентом (висхідним знаком), передають Патріоти України.

Овен

Основний акцент у Овнів в травні буде на фінансах і бізнесі, так як молодик і місячне затемнення будуть проходити в фінансових домах гороскопу. Воно може показати рішення або вихід з важких ситуацій в бізнесі, з кредитами, невдалими інвестиціями, справах зі спадками і чужим капіталом.

Якщо у вас фінансові труднощі, пов'язані з невиправданим ризиком і необережністю, в другій половині місяця ви зможете вирішити це завдання. Наполегливі і цілеспрямовані Овни зможуть заробити чималу суму оригінальним способом, а також отримати грант, спонсорську допомогу, виграш, премію і навіть знайти якусь цінну знахідку.

Лев

У Левів фінансова сфера набиратиме обертів. Зростання числа клієнтів і збільшення доходів - такі перспективи чекають одержимих своєю справою Левів. Непогані заробітки будуть і у бізнесменів, і у найманих працівників. Якщо ви безробітний - саме час шукати вакансію, відповідну вашому покликанню і освіті, не пропустіть відмінний шанс, але робити це найкраще в першій половині місяця.

Сприятливі аспекти у фінансових домах будуть підвищувати шанси реалізації ваших планів, досягнення бажаного становища і статусу за умови, якщо у вас є чіткий план.

Водолій

Матеріальне становище Водоліїв буде не тільки стабільним, але і вельми успішним, ваші можливості розширяться. Можуть бути великі доходи з-за кордону, від закордонних проектів, а комусь запропонують роботу у великій міжнародній фірмі.

Можна отримати високий прибуток від угоди з нерухомості, ймовірна вигідна оренда на тривалий термін і благополучний орендар. Саме час зайнятися придбанням речей для дому - вони будуть вигідними, корисними і довговічними.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....