Гроші, романтика і несподіваний подарунок: Кому зі знаків Зодіаку пощастить вихідними - гороскоп на 4-5 вересня

Ці дні нададуть докази того, що духовне життя кожного з нас не менш важливе, ніж матеріальне, хоча останнім часом нас ретельно відучують від цієї важливої - і здорової - думки, передають Патріоти України.

Небажано витрачати енергію, яка призначена для ментального очищення, на приземлені — побутові і господарські — справи. Кому пощастить у цей дивовижний час?

У суботу, 4 вересня, багато проблем вирішаться нібито самі — точніше, за помахом чарівної палички. Цілком достатньо буде просто подумати про те, як добре було б — нарешті! — розправитися з наявною проблемою, як вона несподівано самоліквідується — так працюють вищі сили, які поспішать до нас на допомогу. Побутові та господарські клопоти краще відкласти на будні дні — в суботу вони буквально приречені на провал.

У неділю, 5 вересня, необхідно зберегти крихку і світлу енергетику, яка буде панувати в навколишньому світі. Не можна сваритися і конфліктувати, ображати і ображатися, кричати, вживати нецензурні вислови і навіть просто підвищувати голос — крихка рівновага може тріснути і розколотися, як дзеркало, на безліч маленьких частин.

Телець (21.04 – 21.05)

Тельцям зірки наполегливо рекомендують провести час зі своєю сім'єю — до того ж у найширшому сенсі цього слова. Чим більше людей різних поколінь збереться цими днями навколо них, тим краще для всіх. Особливою увагою варто оточити літніх родичів — представники знака давно їх цим не балували. Натомість — і на знак подяки — вони поділяться з Тельцями своєю мудрістю, яку вони наживали протягом довгих років, давши їм по-справжньому цінну життєву пораду.

Рак (22.06 – 22.07)

Ракам можна — і треба! — вирушати на шопінг, цими днями він виявиться на рідкість вдалим. Вдасться не тільки придбати речі, про які представники знака давно мріяли, але і отримати задоволення від перегляду асортименту бутиків, що представляють колекції нового сезону. Найголовніше, що все придбане цього дня слугуватиме довгий час вірою і правдою, а все побачене стане підставою для польоту фантазії, плоди якої торкнуться створення нового гардероба і інтер'єру.

Риби (19.02 – 20.03)

Рибам нарешті вдасться зустрітися з друзями, яких вони не бачили вже досить давно. Неважливо, в якій атмосфері відбудеться спілкування — за містом, на свіжому повітрі, якщо дозволить погода, або в улюбленому кафе, якщо виявиться сприятливою епідемічна ситуація. Головне, що можна буде вдосталь наговоритися і поділитися секретами, які накопичилися від часу останньої зустрічі. Враження від того, що сталося, виявляться настільки яскравими, що їх вистачить на довгий час.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...