Гроші самі шукатимуть вас: Гороскоп на 31 травня - 6 червня для всіх знаків Зодіаку

Тиждень з 31 травня по 6 червня буде сповнений емоцій. Не давайте волю язику і кулакам. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова, передають Патріоти України.

"Заздрощі та ревнощі – руйнівні сили цього тижня, - каже астрологиня. – Триває сезон затемнень. Слабшає імунітет. Нагадають про себе біль у шлунку, проблеми з нирками і судинами. Робота без вихідних може спровокувати інсульт. Дотримуйтеся обіцянок, сумлінно виконуйте свої обов'язки. У перший тиждень літа гарно піде торгівля. Вдаватимуться справи, які запланували на початку року. Заробіток не забариться, ще й премії порадують. Зустріньте літо на пляжі чи в лісі, щоб бути ближче до природи".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Тиждень повчає самовпевнених і легковажних. Мало хто захоче піти вам на зустріч. Буде більше балачок, ніж реальних справ.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не беріть близько до серця невдачі. Від переживань зараз нічого не залежить. Краще підіть у відпустку.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Час розкривати свої здібності і таланти. Намітьте ціль, якої кортить досягти. Середа порадує і надихне. Гроші зароблятимуться важко, а витрачатимуться швидко.

Рак (22 червня – 22 липня)

Оточуватимуть конкуренти та люди, яких давно намагаєтеся оминати. Відстоюйте свої права і дослухайтеся до інтуїції.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Постійно будете у стані стресу. Очікуватимете на неприємності, хоча підстав для цього нема. Чергуйте розумову працю з фізичною.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Справи підуть краще після заходу сонця. Варто затриматися на роботі. Поважайте особистий простір коханих і їхні інтереси. Не втягуйте силоміць у свої справи.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Тиждень дозволить почуватися фінансово незалежним. Закладете фундамент для безхмарного майбутнього.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вдасться знайти додаткове джерело заробітків. Не уникайте запрошення на ділову зустріч. Пропозиції від роботодавців виявляться спокусливими.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Намітяться цікаві фінансові перспективи. Час визначитися, куди рухатися далі.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Гарний час заощаджувати. Гроші надійдуть вчасно. Омріяні речі купите з гарною знижкою. Скористайтеся нагодою розслабитися у вихідні.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не дозволяйте переживанням керувати вашим життям. Через невпевненість можете пропустити вигідні пропозиції. Гроші шукатимуть вас. Відкладіть покупки телефонів і телевізорів.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Зараз ви – господарі свого життя. Знаєте, чого хочете і можете цього досягти. Трохи егоїзму не завадить. Раз на 12 років випадає такий рік, коли вдається усе.

Джерело: Gazeta.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 28 квітня для всіх знаків зодіаку

неділя, 28 квітень 2024, 5:20

Овен. Із самого ранку ви відчуєте натхнення, яке допоможе вам реалізувати все задумане. День буде насиченим, завдяки чому ви зможете завершити розпочаті справи і почати щось нове. Телець. Діліться з однодумцями своїми ідеями. Серед них можуть бути люди...

Гороскоп на вихідні 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 квітень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04) . Вихідні для вас будуть наповнені енергією та пригодами. Ви можете знайти себе у захоплюючих пригодах або спробувати щось нове. Будьте відкриті до можливостей і насолоджуйтеся кожною хвилиною. . Телець (20.04-20.05) . Ці вихід...