Гроші точно будуть! Названо три знаки зодіаку, яким пощастить із фінансами у квітні

У фінансовому плані квітень буде сприятливим тільки для трьох знаків зодіаку. Якщо вони почнуть нову справу, то однозначно не прогадають. Про це сказав астролог Влад Росс в інтерв'ю УНІАН, передають Патріоти України.

За його словами, в цьому плані більше за інших пощастить Близнюкам, Водоліям і Овнам. Перед ними відкриються нові можливості, а також вони можуть знайти нове джерело доходу, і вже зовсім скоро «озолотитися», але за певних умов.

«Якщо Близнюки в квітні почнуть нову справу, то вона буде для них фінансово дуже вдалою. Хороший період і для Водоліїв. У них будуть великі удачі, нові можливості. Все буде виходити на „ура“. І, звичайно, Овни. Вони вміють все дуже швидко організовувати, навіть на рівному місці», — сказав астролог.

Крім того, Росс зазначив, що головними щасливчиками квітня будуть все ж Близнюки. Цей місяць обіцяє їм благодать, успіх, щастя, фінанси. Перша декада квітня принесе їм велику удачу у всіх сферах. Більш того, їм навіть можна реєструвати шлюб. Взагалі, Близнюки відчуватимуть ейфорію.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

День, коли можна кардинально міняти життя: Гороскоп на 29 квітня для всіх знаків зодіаку

понеділок, 29 квітень 2024, 5:20

Цього дня можна робити вчинки, які буквально перевертають усе з ніг на голову: переходити на нове місце роботи, яка часто-густо не пов'язана з попереднім видом діяльності, змінювати сімейний статус, переїздити на ПМП не лише до іншого міста, а й до інш...

Гороскоп на 28 квітня для всіх знаків зодіаку

неділя, 28 квітень 2024, 5:20

Овен. Із самого ранку ви відчуєте натхнення, яке допоможе вам реалізувати все задумане. День буде насиченим, завдяки чому ви зможете завершити розпочаті справи і почати щось нове. Телець. Діліться з однодумцями своїми ідеями. Серед них можуть бути люди...