Конфлікти загостряться: Від яких справ краще відмовитися на період повні - гороскоп для всіх знаків зодіаку на 8 грудня

8 грудня сил, часу й натхнення буде вдосталь, щоб завоювати чиєсь серце. Хорошого партнера вдасться знайти на сайті знайомств. Таке обіцяє астрологиня Олена Максимова.

"Матимемо повню, – говорить Максимова. – Вона принесе конфлікти, розбрат, аварійні ситуації. Найменша проблема може перетворитися на серйозне протистояння. Загостряться суперечки, які на деякий час були забуті. Для зняття зайвого напруження займіться спортом або фізичною роботою. Тіло має втомитися, щоб не виникало бажання доводити свої переконання силою. Менше часу проводьте за кермом. Пильнуйте на автошляхах. Уникайте домашніх конфліктів. Вони можуть призвести до розлучення. Вагітним слід бути обережними й не допускати перевтоми. Підвищується ризик переривання вагітності. Цього дня не варто ухвалювати рішення про розлучення, змінювати одного партнера на іншого, вирушати за кордон, звільнятися з роботи, купувати техніку для кухні й обладнання для бізнесу. Насолоджуйтеся гарного зимовою погодою. Більше часу проводьте на свіжому повітрі".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Хотітиметься спокою, а не передноворічної метушні. Вдалий період для ремонту сантехніки, заміни меблів і генерального прибирання. Купівлю смартфонів заплануйте на вихідні.

Телець (21 квітня – 20 травня)

У ваших руках звичайні речі перетворяться на шедеври. Творіть красу у своєму домі. Це вдалий час для завершення ремонтів. Партнера обирайте серцем. Прислухайтеся до внутрішнього голосу, а не чиїхось намовлянь.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не розповідайте знайомим про свої любовні перипетії, бо скоро пошкодуєте про це. Не варто змінювати коло спілкування, запрошувати на роботу нових працівників. Пильнуйте гаманець. Операції з нерухомістю краще перенести.

Рак (22 червня – 22 липня)

Братися за нову справу чи переїжджати кудись до п'ятниці не варто. Коливання курсу валют боляче вдарить по вашому бюджету. Не витрачайте великої суми на речі, без яких можна обійтися. Постійної уваги потребуватимуть діти. Не сваріться через це з коханими.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не беріть на себе чужі обов'язки. Працездатність низька, обставини тиснутимуть з усіх боків. Мало чому даватимете раду. Краще на цей день взяти відгул. По новорічні подарунки вирушати зарано. Чогось гарного і корисного не знайдете, а гроші витратите.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Ідіть з роботи, де постійно погрожують звільненням. Попереду набагато кращі часи. Для зародження нових стосунків цей тиждень не годиться. Побачення, заплановані на четвер, залишать неприємні враження.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Сприймайте життя таким, яким воно є. Зараз ви мало що можете змінити. Стримуйте свої бажання. Потураючи слабкостям, створите ще більше проблем. Увечері працюватиметься краще. Ранок буде менш продуктивним.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Гроші йтимуть до рук. Що повільніше рухатиметеся зараз вперед, то швидше досягнете мети. Не час влаштовувати особисте життя. Ваші обіцянки використають проти вас.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Шокує поведінка друзів і колег. Не намагайтеся вчити когось жити. Дайте їм право помилитися. Важко буде комусь сподобатися. Не час іти на співбесіду й змінювати місце роботи.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

День принесе гарні заробітки, якщо менше часу проводитимете в соцмережах. Перш ніж щось раптово змінювати, подумайте, чи нікому не завдаєте шкоди. Зважайте на інтереси інших. Не заводьте нових друзів. Їхня поведінка дратуватиме.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Довіртеся долі. Те, що має бути вашим, прийде до вас. Не женіться за обома партнерами, бо залишитеся самотнім. На кілька тижнів відмовтеся від ліфту. Через вимкнення напруги застрягнете в ньому надовго. Більше часу виділіть на сон. На свіжу голову працюватимете продуктивніше.

Риби (21 лютого – 20 березня)

З'являться безсоння і тривожність. Реагуватимете на зміни погоди та переміни у житті країни. Шукайте приводів для оптимізму. Спілкуйтеся з людьми, які надихають і покращують настрій. Усе минає і це мине.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...