І все буде ладнатися на будь-якому рівні: Місячний календар домашніх справ на жовтень

Домашні справи вимагають не тільки ентузіазму і ретельного підходу, але і "порад" небесних світил — передусім Місяця. Звіряючись з графіком його проходження небосхилом, можна вибрати сприятливий час прибирання, прання, приготування їжі і садово-городніх робіт. На запитання, коли краще це робити, відповідає місячний календар робіт вдома на жовтень-2021. Патріоти України пропонують вам ознайомитися із ним перед плануванням справ.

1- 2 жовтня — 25-26 місячні дні, спадний Місяць у знаку Лева

Час сприятливий для домашніх справ: можна мити підлогу, пилососити, міняти текстиль.

Гарний час для садово-городніх робіт: можна підгодовувати, прищеплювати і обрізати рослини, а також проріджувати посадження. Необхідно бути обережнішими з корінням — зачепивши його, можна загубити дерево або кущ цілком. Рекомендується заготовлювати на зиму яблука — насамперед засушувати їх.

3-5 жовтня — 27, 28, 29 місячні дні, спадний Місяць у знаку Діви

День рекомендується повністю присвятити домашнім справам, які будуть ладнатися на будь-якому рівні. Посаджені в цей час домашні квіти добре приймуться і швидко підуть у ріст.

Руйнування не вітається Місяцем і зірками, тому не рекомендується зривати квіти, обрізати і пиляти дерева, зате можна підгодовувати й удобрювати їх. З поливом необхідно дотримуватися обережності — в цей час рослини "п'ють" мало.

6-7 жовтня — 29, 30, 1, 2 місячні дні, Молодик, що росте, Місяць у знаку Терезів

Можна — і треба — займатися незначними домашніми справами, генеральне прибирання і велике прання краще відкласти. Сприятливий час для випічки: тісто добре підніметься і пропечеться.

8-9 жовтня — 3-4 місячні дні, зростальний Місяць у знаку Скорпіона

Від домашніх справ краще відмовитися, присвятивши час відпочинку і релаксу. Від поливу рослин — як садово-городніх, так і домашніх — краще відмовитися.

10-11 жовтня — 5-6 місячні дні, зростальний Місяць у знаку Стрільця

Можна займатися будь-якими домашніми справами — робити генеральне прибирання, змінювати і прати домашній текстиль, а також мити вікна.

Період несприятливий для поливання і обрізання рослин.

12-13 жовтня — 7-8 місячні дні, зростальний Місяць у знаку Козорога

Час сприятливиф для невеликих домашніх справ і дрібного ремонту — від вирішення серйозних питань краще відмовитися. Можна також планувати ремонт — як повний, так і косметичний: складати кошторис, визначатися з будматеріалами і загальною концепцією того, що ви хочете отримати в результаті. А ось ставати до нього поки рано — не варто поспішати. Можна робити підживлення рослин — як мінеральними, так і органічними добривами, обрізати їх і обробляти від шкідників.

14-15 жовтня — 9-10 місячні дні, зростальний Місяць у знаку Водолія

День підходить для будь-яких домашніх справ — можна прати, прибирати і готувати все, що душа забажає.

В саду і городі можна обприскувати рослини від хвороб і шкідників, а також збирати врожай на тривале зберігання. Поливання кімнатних рослин цього дня може призвести до загнивання їхнього коріння.

16-18 жовтня — 11, 12, 13 місячні дні, зростальний Місяць у знаку Риб

Не найкращий час для домашніх справ, тому займатися ними потрібно без особливого ентузіазму — тільки в міру необхідності. Так, якщо на килим розлили кави, то його необхідно вичистити, а ось братися за прибирання просто так — тому що він здається недостатньо білосніжним — не варто.

На користь рослинам піде підгодівля органічними добривами, від поливання краще відмовитися — воно може призвести до загнивання коріння і загибелі рослини.

19-20 жовтня — 14-15 місячні дні, зростальний Місяць, повний Місяць у знаку Овна

Час сприятливий для домашніх справ будь-якої спрямованості, але найкраще віддати перевагу наведенню ладу — всі поверхні в будинку повинні блищати.

Можна розпушувати і підгортати землю в саду і городі.

21-22 жовтня — 16-17 місячні дні, спадний Місяць у знаку Тельця

Від домашніх справ краще відмовитися — все одно вони цими днями не підуть на лад.

Рекомендується консервувати зібраний урожай — варити варення, а також маринувати і солити овочі — і прибирати його на тривале зберігання.

23-25 жовтня — 18, 19, 20 місячні дні, спадний Місяць у знаку Близнят

Домашніми справами необхідно займатися в міру необхідності: якщо необхідно — потрібно робити, але спеціально собі заняття краще не шукати. В саду і городі не варто нічого садити й пересаджувати — рослини можуть не прийнятися і загинути.

26-27 жовтня — 21-22 місячні дні, спадний Місяць у знаку Рака

Час, коли домашньою роботою рекомендується займатися без ентузіазму — тільки в міру необхідності, в іншому разі вона стане марною тратою часу. Можна заготовлювати вирощену продукцію про запас — варити, солити, маринувати і сушити.

28-29 жовтня — 23-24 місячні дні, спадний Місяць у знаку Лева

Можна займатися будь-якими видами домашніх робіт. Під час прибирання необхідно не тільки вимести сміття і пил з усіх кутів, але і викинути — або віддати нужденним — речі, якими ніхто давно не користується, зате вони водночас захаращують простір, роблячи енергетику будинку важкою і гнітючою. В саду і городі можна рихлити і підгортати ґрунт, а також обприскувати рослини від хвороб і шкідників. Поливати їх не рекомендується.

31 жовтня — 25-й місячний день, спадний Місяць у знаку Діви

Час, коли можна прибирати в квартирі і демонструвати свої кулінарні здібності: пекти хліб, пироги і млинці. В іншому краще не напружуватися, займаючись тільки дрібними домашніми справами. Зрізані в цей час квіти довго не зів'януть. Можна також розпушувати ґрунт, підгортати рослини і обприскувати їх від шкідників.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...