"Я бачу...": Мольфар передбачив важливі події влітку в Україні

Літо 2024 року буде насичене важливими подіями для України. Про це повідомив мольфар Макс Гордєєв, передають Патріоти України.

"Літо 2024 року буде насичене важливими подіями для України. Мої бачення показують, що будуть посилені військові дії на сході та півдні країни. Впровадження нових видів озброєння, зокрема F-16, значно підвищить обороноздатність України. Я бачу, що ці літаки допоможуть ефективніше протистояти російським атакам і здійснювати стратегічні операції", - сказав Гордєєв.

Він додав, що можливі значні дипломатичні зрушення і переговори, спрямовані на деескалацію конфлікту. "Економічні прогнози вказують на зростання, що допоможе стабілізувати ситуацію в країні. Літо стане періодом, коли міжнародна підтримка України посилиться, що сприятиме зміцненню її позицій на глобальній арені", - зазначив мольфар.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 6 жовтня для всіх знаків зодіаку

неділя, 6 жовтень 2024, 5:20

Овен . Багато часу вам доведеться приділити близьким, вирішувати домашні питання. Можливо, вас образить той факт, що у них може не бути часу для обговорень важливих для вас тем. Постарайтеся не злитися, подивіться на ситуацію з іншого боку. Лінивий сп...

Ви будете здивовані списком! Названо знаки зодіаку, які думають лише про себе

субота, 5 жовтень 2024, 17:45

На запитання про те, соромно бути егоїстом чи ні, однозначної відповіді не має – тут кожен спирається на свої досвід та переконання, передають Патріоти України. Звичайно, немає нічого поганого в тому, щоб любити себе і піклуватися про себе, але доти, д...