Ядерна небезпека для України та втеча Путіна у Білорусь: Нумеролог спрогнозував розвиток війни

Російський диктатор Володимир Путін заявив про намір розмістити ядерну зброю на території Білорусі. Нумеролог Владислав Грицай проаналізував слова президента ворожої держави та поділився своєю думкою, передають Патріоти України.

Слова Путіна свідчать, що він мав домовленість з лідером Китаю Сі Цзіньпіном, який нещодавно здійснив візит до Москви. Однак РФ даремно сподівалася на сильну підтримку з його боку, заявив Владислав Грицай. Він нагадав, що Піднебесна економічно та ідеологічно залежить від США, тому не робитиме кроків на підтримку російських окупантів.

Біоенергетик вважає, що Китай практично "кинув" Росію.

"Ми зараз бачимо, що досить багато було надій у росіян і путінського режиму, що Китай підтримає їх... Жодного впливу російської економіки на Китай насправді немає. Якщо ми подивимося, які насправді місця займає експорт та імпорт Китай і РФ, виявиться , що це 16-те та 18-те місця - тобто для Китаю Росія не така вже й важлива", - пояснив Грицай.


Нумеролог прокоментував заяви про плани щодо розміщення ядерної зброї у Білорусі. Можливі два сценарії. Згідно з першим, союзу із Сі Цзіньпіном не побут, тому що путінський режим йде в розріз із китайським мирним планом.

Другий варіант - рашисти заявили про розміщення "ядерки", щоб їм було кудись бігти після програшу у війні. Владислав Грицай нагадав про невдоволення серед найвищих чинів у РФ. Очевидно, що назріває великий конфлікт, причини якого зрозумілі всім.

"Для мене розміщення і самі заяви про розміщення ядерної зброї в Білорусі - ні що інше, як спроба зробити собі полігон, куди можна було б тікати. Це спроба побудувати собі шляхи для відступу. Кожен диктатор, коли закінчується його режим, просить політичного притулку". Зазвичай такий політичний притулок готується заздалегідь", - наголосив езотерик.

Грицай вважає, що після завершення путінського режиму сам диктатор звернеться до Олександра Лукашенка з проханням про укриття.

Нумеролог спрогнозував розвиток військових подій у квітні. Він спрогнозував конфронтацію лише на рівні світових лідерів. Вони робитимуть явища, щоб залякати один одного і поставити на місце

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....