Ядерна зброя буде задіяна: Астролог розповів, коли і по яких містах України Путін завдасть удару

Президент Російської Федерації Володимир Путін може застосувати ядерну зброю проти України вже в найближчі півтора місяці. Про це в коментарі "Главреду" заявив астролог Влад Росс. Астролог зазначив, що Путін робить помилку за помилкою, що неодмінно відгукнеться йому, передають Патріоти України.

"У день Різдва Богородиці, 21 вересня, він оголосив мобілізацію в Росії, яка стане фатальною для нього, а в день Віри, Надії, Любові, 30 вересня, він оголосив війну всьому світу, погрожуючи ядерними причандалами. І все це робилося на ретроградному Меркурії. Тому, звісно, все це повернеться до нього", – наголосив Влад Росс.

За словами астролога, Путін має намір знищити ядерною зброєю кілька українських міст: Київ, Львів, Дніпро і Миколаїв.

"Миколаїв він хоче стерти з лиця землі. Львів – зрозуміло чому. Київ – щоб знищити Зеленського і весь Хрещатик, вдаривши по центрах прийняття рішень. Дніпро – тому що там багато ненависних Путіну політиків. Миколаїв – щоб дістатисяся до Одеси. Путін найбільше обожнює на Чорному морі саме Одесу, вона йому потрібна як символ імперськості. І Одесі пощастило – Путін сильно її лупцювати не буде, знищувати будівлі там теж. А от Миколаєву дістанеться", – прогнозує Росс.

Найнебезпечніший період, на думку астролога, на нас чекає від початку жовтня до середини листопада. "7-15 жовтня – це епіцентр небезпечного періоду, коли може бути задіяна ядерна зброя. Це дні поблизу розвороту Плутона – планети, пов'язаної з ядерною війною і зброєю", – застеріг Влад Росс. Однак, якщо ядерна зброя не буде застосована до середини листопада, пізніше вона вже й не піде в хід, запевнив Росс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...

"Це стосується не тільки Харківщини": Екстрасенс попередив про ймовірні обстріли України

четвер, 28 березень 2024, 17:59

Таролог, чорний маг та екстрасенс Віктор Литовський вважає, що окупанти і далі обстрілюватимуть Україну. Водночас він пророкує потрясіння і у державі-агресорці. Про це він сказав на ютуб-каналі "Передбачення", передають Патріоти України. "Ворог нама...